Zodra wij iets nieuws zien willen we het proberen. Als we een nieuwproduct getest hebben tonen we met alle plezier en eerlijkheid de bevindingen in deze categorie.

Test: E-S-P MK-2 Stiff Rigger haken

Op de Carp 2010 spraken wij met het merk E-S-P. Niemand anders dan Terry Hearn zelf liet ons zien hoe de bekende stiff rig gemaakt moest worden. Om zelf ook deze stiff rig te kunnen maken, kregen wij een aantal materialen mee om te testen. Een van deze materialen waren de MK2 Stiff Rigger haken.

De Satisfishing B.T.P. tijgernoopasta

Zoals ik al gemeld heb in een eerder verslag over Satisfishing kent elke karpervisser de tijgernoot. Hij/zij heeft ervan gehoord of er mee gevist. De tijgernoot heeft zich in het verleden al bewezen dat je er leuk mee kan vangen. Nu is er iets nieuws.

Nash Cobra Deliverance Spods

Spodden is iets wat wij (onzevissen.nl) vaak doen. Het is een ideale methode om particles of zoals wij vaak zeggen "karper soep" op je stek te krijgen. Nu heeft Nash afgelopen jaar nieuwe spods geïntroduceerd. Tijd voor een test.

Test: Kkarp Dyna Tex leadcore

Er zijn ontelbare leadcore varianten op de markt. De een is nog beter dan de andere. Nu kregen wij van het merk Kkarp een leadcore verpakking om te testen, de dyna tex weed 60lb. Kkarp is een relatief onbekend merk in Nederland. Maar we zijn toch zeer te spreken over de spullen die we gezien hebben. Nu eens kijken wat we van deze leadcore vinden.

Nash TT Mutant Boilies

Nash Mutants is een onderdeel van de Nash TT (Terminal Tackle) serie. Mutants is een benaming voor een serie “plastic” aas. In deze test bespreken we de "boilie" serie.

Advertenties