Test: Kkarp Dyna Tex leadcore

Er zijn ontelbare leadcore varianten op de markt. De een is nog beter dan de andere. Nu kregen wij van het merk Kkarp een leadcore verpakking om te testen, de dyna tex weed 60lb. Kkarp is een relatief onbekend merk in Nederland. Maar we zijn toch zeer te spreken over de spullen die we gezien hebben. Nu eens kijken wat we van deze leadcore vinden.

De verpakking zelf ziet er goed uit. De rol leadcore zit gesealed verpakt. Het is duidelijk leesbaar om welk product het gaat. Naast de kleur, staat er de trekkracht en de inhoud van de verpakking. In dit geval is dat 5 meter.

Kkarp Leadcore - De verpakking

Als ik de plastic verpakking openknip, blijft er een boekje en het rolletje leadcore over. In het boekje worden meerdere producten van Kkarp besproken. Zo lezen we dat dit product ook verkrijgbaar is in 45lb en dat er naast de weed variant ook een camo variant is. Alle teksten in het boekje zijn in het Engels.

Kkarp Leadcore - De inhoud

Hoewel er veel tijd besteed is aan de verpakking en het gebruikersgemak, loop ik tegen iets op. Als ik de leadcore uit het rolletje willen halen moet ik wel even peuteren. Er is geen makkelijk te pakken beginnetje. Met een boilienaald weet ik een beginnetje te vinden en er een klein stukje uit te trekken. Eenmaal dit er uit is, kan je de rest makkelijk van het rolletje af trekken.

Op de rol zelf staat ook duidelijk wat het is. Zelfs op de zijkant van het rolletje zit een sticker met daarop wat het is. Dit is weer handig als je de rollen op zijn kant in je tacklebox hebt liggen. Het is iets kleins, maar ik vind dat persoonlijk een grote toevoeging.

Kkarp Leadcore - Splicen

Het splicen van de leadcore gaat super eenvoudig. Het leggen van een lus is zo gedaan. Deze lus gaat ook niet los, zelfs als we met z'n tweeën er aan staan te trekken. De leadcore is erg stug, maar het gaat hier dan ook om de 60lb variant. Door de onderbroken groen en crème kleuren vervaagd de leadcore op de bodem.

Kkarp Leadcore - De trekkracht

Ik ben zeer te spreken over deze leadcore. Er is aandacht besteed aan het product. Het product en de verpakking zien er goed uit.

Het product kost € 6,90 voor meer informatie: klik hier 
Er wordt hard gewerkt aan een Nederlandse site. De Nederlandse importeur "Sagittarius International" wees ons op de webshop van Blue Water Fishing waar het complete Kkarp assortiment te verkrijgen is.


onze mening (4,5/5,0)

Positief
• Mooie overzichtelijke verpakking
• Makkelijk splicen
• Goede camouflage
Negatief
• Begin niet gemaakt
Conclusie
Een prima product. Als je met leadcore wilt vissen, is dit een product om te herinneren.

Advertenties