Flevoland is de twaalfde en jongste provincie van Nederland, bestaande uit de Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, alle ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland.

Flevoland wordt in het uiterste noorden begrensd door Friesland en in het noordoosten door Overijssel. Het grenst in het noorden aan het Markermeer en het IJsselmeer. In het zuidoosten grenst de provincie aan Gelderland, in het zuiden aan Utrecht en Noord-Holland.

Korte omschrijving:
Water dat zich bevindt langs de Trekweg in Almere. Net nabij de Vaartplas tot aan de eerste brug is het wedstrijd parcours voor de karper en witvis wedstrijden. De Lage Vaart is in Nederland een zeer bekend water voor heel veel vissers. Dit is ook logisch, want het is een geweldig stuk water. Wel goed om te weten is dat er scheepvaart is, je moet je materiaal hier wel op aanpassen. Wanneer je achter de karper aangaat op de Lage Vaart moet je weten dat het over het algemeen de kleinere karpers zijn. Denk aan gewichten tot ongeveer 10kg. Natuurlijk zitten ze er ook zwaarder maar dat is een uitzondering. Wel zal je geweldige gevechten ervaren, het zijn namelijk oersterke vissen. Wil jij dus een fantastisch dril beleven? Ga dan zeker eens vissen op de Lage Vaart.

Korte omschrijving:
Water bevindt zich eveneens langs de Trekweg in Almere. Dit is een plas die in contact staat met de lage vaart. Groot, ruim water met verschillende mooie visplekken. Er is aan de linkerzijde een kade waar boten te water worden gelaten. 

Buienradar

Advertenties