Het Onzevissen.nl-team plaatst hier artikelen die wellicht voor u interessant kunnen zijn.

Karper aas uit de supermarkt, wat zijn echte aanraders

Iedere karpervisser weet dat we best wel een dure hobby hebben. Ga maar eens een zak boilies halen, voor € 10,- heb je niet echt een ruime keus en je hebt dan vaak maar één kilo. Gelukkig zijn er op gebied van aas heel veel alternatieve die je kunt gebruiken. Het voordeel van deze alternatieve is dat je het gewoon kunt kopen bij de supermarkt en het ook nog eens een stuk goedkoper is. Nu wil je natuurlijk weten welke aassoorten je kunt halen bij de supermarkt en waar je ook nog eens een mooi succes mee kunt hebben. Wij zijn erin gedoken en hebben verschillende aassoorten geprobeerd om te kijken of ze effectief zijn. Hieronder lees je meer over het supermarkt karper aas dat wij hebben geprobeerd en waar we succes mee hebben gehad.

Ontdek hier verschillende weer apps

Ben jij van plan om binnenkort een dagje of nachtje te gaan vissen? Dan is het altijd slim om van tevoren even het weer te controleren. Hierbij is het slim om te letten op eventuele buien, de luchtdruk en de stand van de wind. Nu is het alleen altijd de vraag welke weer apps zijn er nu allemaal en kun je het beste gebruiken. Goed om te weten is dat er eigenlijk geen enkele weer app is die altijd 100% goed zit. Het weer voorspellen blijkt toch altijd weer moeilijker dan verwacht. Toch kunnen de volgende apps je wel een richting geven waar je aan moeten denken wat betreft het weer.

Tijgernoten alle info en meer

Er zijn heel veel verschillende noten waar je mee kunt vissen, één van die noten is de Tijgernoot. Dit is dan ook direct de meest gebruikte nootsoort die er verkrijgbaar is. Je kunt kant en klare tijgernoten kopen, maar ook droge tijgernoten, deze moet je zelf klaar maken. Wanneer je gaat voor droge tijgernoten is het van groot belang dat je weet wat je doet. Want wanneer je ze niet goed bereid kunt je schade brengen aan de karper met de dood tot gevolg.

Top 5 - De Top 5 stoelen volgens het team van Onzevissen.nl

Wanneer je besluit om staties te gaan vissen op karper, dan weet je als geen ander dat je heel veel op een stoel zit. Doordat je vele uren zit is het van groot belang dat je een stoel hebt van hoge kwaliteit. Nu is het wel zo dat iedereen een andere stoel lekker vindt zitten. Het is dus ook van groot belang dat je een stoel gaat vinden die goed bij jou past. Er is meer dan voldoende keus op de markt, het kan dus haast niet anders dan dat er een goede stoel bij zit voor jou.

Visspullen koop je online bij Raven Hengelsport

Iedereen heeft zo nu en dan nieuwe visspullen nodig. Is het geen klein materiaal, dan is het wel aas of een nieuwe hengel. Alles wat je nodig hebt voor het karpervissen kun je online bestellen bij Raven Hengelsport. Zij hebben het hele jaar door heel veel aanbiedingen waardoor je visspullen heel voordelig kunt kopen. Ook de nieuwste producten vind je vaak al snel op de website van Raven. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je bijvoorbeeld het nieuwste product wilt kopen van bekende merken als Fox of Korda. Het assortiment van Raven Hengelsport is super groot en ze verkopen echt extreem veel spullen voor het karpervissen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

De beste 5 rodpods volgens Onzevissen.nl

Heel veel karpervissers maken regelmatig gebruik van een rodpod. Wanneer je deze nog niet hebt is het een echte aanrader, dit omdat er stekken zijn waar je niet zonder een rodpod kunt vissen. Op de markt zijn er heel veel verschillende rodpods te verkrijgen van allemaal verschillende merken. Maar wat is nu de beste rodpod? Wij van Onzevissen hebben ons erin verdiept en hebben hier een Top 5 met de beste rodpods. Let erop, ze staan in willekeurige volgorde, nummer 1 is dus niet perse het beste. Daarnaast is het onze mening, ieder ander kan er anders over denken, laat dus vooral je reactie hieronder achter.

Vissen met pellets! Dit is wat je moet weten

Vis jij op karper, dan weet je dat er een zeer uitgebreid aanbod is aan verschillende aassoorten. Eén van de aassoorten waar wij van Onzevissen.nl echt gek op zijn is pellets. Bijna iedereen weet wel wat pellets zijn, maar voor de mensen die het niet weten hier een korte omschrijving. Pellets zijn eigenlijk een soort kleine brokjes die geperst zijn. Het voordeel van pellets is dat ze langzaam uit elkaar vallen. Zodra ze uit elkaar gevallen zijn lijkt het een beetje op grondvoer. Je hebt heel veel verschillende pellets, zowel verschillend in smaak als in grote. Ook zit er een verschil in hoelang het duurt voor de pellets uit elkaar vallen. Uiteraard heeft het laatste ook te maken met de water temperatuur.

Buienradar

Advertenties