Het Onzevissen.nl-team plaatst hier artikelen die wellicht voor u interessant kunnen zijn.

Visspullen koop je online bij Raven Hengelsport

Iedereen heeft zo nu en dan nieuwe visspullen nodig. Is het geen klein materiaal, dan is het wel aas of een nieuwe hengel. Alles wat je nodig hebt voor het karpervissen kun je online bestellen bij Raven Hengelsport. Zij hebben het hele jaar door heel veel aanbiedingen waardoor je visspullen heel voordelig kunt kopen. Ook de nieuwste producten vind je vaak al snel op de website van Raven. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je bijvoorbeeld het nieuwste product wilt kopen van bekende merken als Fox of Korda. Het assortiment van Raven Hengelsport is super groot en ze verkopen echt extreem veel spullen voor het karpervissen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Vissen met pellets! Dit is wat je moet weten

Vis jij op karper, dan weet je dat er een zeer uitgebreid aanbod is aan verschillende aassoorten. Eén van de aassoorten waar wij van Onzevissen.nl echt gek op zijn is pellets. Bijna iedereen weet wel wat pellets zijn, maar voor de mensen die het niet weten hier een korte omschrijving. Pellets zijn eigenlijk een soort kleine brokjes die geperst zijn. Het voordeel van pellets is dat ze langzaam uit elkaar vallen. Zodra ze uit elkaar gevallen zijn lijkt het een beetje op grondvoer. Je hebt heel veel verschillende pellets, zowel verschillend in smaak als in grote. Ook zit er een verschil in hoelang het duurt voor de pellets uit elkaar vallen. Uiteraard heeft het laatste ook te maken met de water temperatuur.

Tijgernoten alle info en meer

Er zijn heel veel verschillende noten waar je mee kunt vissen, één van die noten is de Tijgernoot. Dit is dan ook direct de meest gebruikte nootsoort die er verkrijgbaar is. Je kunt kant en klare tijgernoten kopen, maar ook droge tijgernoten, deze moet je zelf klaar maken. Wanneer je gaat voor droge tijgernoten is het van groot belang dat je weet wat je doet. Want wanneer je ze niet goed bereid kunt je schade brengen aan de karper met de dood tot gevolg.

De beste 5 rodpods volgens Onzevissen.nl

Heel veel karpervissers maken regelmatig gebruik van een rodpod. Wanneer je deze nog niet hebt is het een echte aanrader, dit omdat er stekken zijn waar je niet zonder een rodpod kunt vissen. Op de markt zijn er heel veel verschillende rodpods te verkrijgen van allemaal verschillende merken. Maar wat is nu de beste rodpod? Wij van Onzevissen hebben ons erin verdiept en hebben hier een Top 5 met de beste rodpods. Let erop, ze staan in willekeurige volgorde, nummer 1 is dus niet perse het beste. Daarnaast is het onze mening, ieder ander kan er anders over denken, laat dus vooral je reactie hieronder achter.

Carp Zwolle 2018

Op 2, 3 en 4 februari 2018 kunnen jullie als karperliefhebbers weer uren rond lopen op de Carp Zwolle editie 2018. Zoals elk jaar vindt deze beurs plaats in de IJsselhallen in Zwolle.

Buienradar

Advertenties