Iedere karpervisser weet dat we best wel een dure hobby hebben. Ga maar eens een zak boilies halen, voor € 10,- heb je niet echt een ruime keus en je hebt dan vaak maar één kilo. Gelukkig zijn er op gebied van aas heel veel alternatieve die je kunt gebruiken. Het voordeel van deze alternatieve is dat je het gewoon kunt kopen bij de supermarkt en het ook nog eens een stuk goedkoper is. Nu wil je natuurlijk weten welke aassoorten je kunt halen bij de supermarkt en waar je ook nog eens een mooi succes mee kunt hebben. Wij zijn erin gedoken en hebben verschillende aassoorten geprobeerd om te kijken of ze effectief zijn. Hieronder lees je meer over het supermarkt karper aas dat wij hebben geprobeerd en waar we succes mee hebben gehad.

Mais het meest populaire karper aas uit de supermarkt

Ja zeg nu zelf, wie heeft er niet eens een blik mais geprobeerd tijdens het vissen? Eigenlijk iedereen wel toch? Dit is goed te begrijpen, want karpers zijn gek op mais en voor jou is het een super goedkope oplossing. Zo koop je op het moment van schrijven een blik mais van het merk AH met een inhoud van 300 gram voor maar € 1,19 bij de Albert Heijn. Dit is natuurlijk echt een koopje en voeren wordt hierdoor in één keer nog leuk ook. Je kunt mais eigenlijk altijd wel gebruiken, of je nu met de pen vist of staties, mais is altijd goed. Het is dus zeker slim om altijd één of meerdere blikken mais bij je te hebben.

Blik mais uit de supermarkt

Kikkererwten na mais één van de populairdere aassoorten

Met mais vissen dat het eigenlijk iedereen wel eens geprobeerd. Ook kikkererwten is een aassoort dat heel veel mensen als eens hebben gebruikt tijdens het karpervissen, karper zijn hier namelijk dol op. Om die reden gebruiken wij van Onzevissen.nl het ook regelmatig, want goed aas is natuurlijk van groot belang. Als karpers er gek op zijn ben je gek als je er geen gebruik van maakt was onze gedachten. Meerdere vangsten hebben wij inmiddels te danken aan de goedkope kikkererwten uit de supermarkt. Goed om te weten is dat je bij de Albert Heijn een blikje van 400 gram van het merk AH kunt kopen voor maar € 1,09. Ook dit is dus een super goedkoop aassoort.

Koop kikkererwten in de supermarkt

Hollandse bruine bonen, de karpers zijn er gek op

Het leuke van supermarkt karper aas is dat je nog eens iets kun proberen. Want het is zo voordelig dat het niet zoveel uitmaakt als het niet werkt. Zo hebben wij ook de Hollandse bruine bonen geprobeerd en geloof het of niet, ze zijn er gek op. Bij ons zit er bijna altijd wel een blikje met bruine bonen in de tas en het leukste is, ze zijn super voordelig. Want voor een blik van 400 gram van het AH merk betaal je slechts € 0,69. Wel is het goed om te weten dat deze bonen zacht zijn, vis jij op grote afstanden en moet je gooien? Dan raden wij het aan om geen gebruik te maken van deze bonen.

Koop Hollandse Bruine Bonen in de supermarkt

Witte bonen zijn net als bruine bonen echte toppers

Een niet veel gebruikte boon, maar wel een echte aanrader zijn witte bonen. Het leuke van witte bonen is dat je meerdere keuzes hebt. Zo kun je gaan voor de naturel witte bonen, maar je kunt ook kiezen voor witte bonen in tomatensaus. Zo heb je nog wat extra smaak, wel is het dan slim om even een handdoek mee te nemen, want je krijgt er wel vieze handen van. Gelukkig is het dit meer dan waard en daarom raden wij je zeker aan om witte bonen mee te nemen. Een blik witte bonen in tomatensaus van 400 gram van het merk AH kost je slechts € 0,89.

Koop witte bonen in de supermarkt

Black eye bonen een aassoort dat niet veel gebruikt wordt

Karpers zijn gek op bonen, dat weet iedereen. Toch worden verschillende bonen bijna door niemand gebruikt. De Black eye bonen is er daar één van. Heel veel mensen laten deze liggen, waarom? Dat is voor ons onbekend, misschien is het de prijs. Deze bonen zijn namelijk iets duurder dan de andere bonen namelijk € 1,39 voor een blik van 425 gram. Wij van Onzevissen.nl vinden dit erg mee vallen, zeker aangezien een zak boilies een stuk duurder is. Maar aangezien er goedkopere alternatieven zijn zullen veel mensen misschien toch daarvoor gaan. Vind jij de prijs ook wel mee vallen? Probeer dan zeker de Black Eye bonen.

Koop Black Eyed bonen in de supermarkt

Uiteraard zijn er nog veel meer aassoorten die je kunt krijgen in de supermarkt. Wie weet gaan wij die ook een keer proberen. Voor nu zijn dit de aanrader waar wij een mooi succes mee hebben gehad. Heb jij een aassoort uit de supermarkt die je graag deelt? Laat dan een reactie achter en wie weet gaan wij het binnenkort proberen.

Wil jij één van deze aassoorten kopen? Of wil je zien wat ze nog meer bij de supermarkt hebben dat jij goed kunt gebruiken? Bekijk dan hier alle blikgroente van de Albert Heijn.

Advertenties