Algemene info van en over het Onzevissen.nl-Team. De laatste nieuwtjes en leuk verhalen vindt u hier. U vind hier leuke verhalen, nieuws dat we graag met u delen en andere wetenswaardigheden. Alles onder de noemer "algemeen".

Visspullen koop je online bij Raven Hengelsport

Iedereen heeft zo nu en dan nieuwe visspullen nodig. Is het geen klein materiaal, dan is het wel aas of een nieuwe hengel. Alles wat je nodig hebt voor het karpervissen kun je online bestellen bij Raven Hengelsport. Zij hebben het hele jaar door heel veel aanbiedingen waardoor je visspullen heel voordelig kunt kopen. Ook de nieuwste producten vind je vaak al snel op de website van Raven. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je bijvoorbeeld het nieuwste product wilt kopen van bekende merken als Fox of Korda. Het assortiment van Raven Hengelsport is super groot en ze verkopen echt extreem veel spullen voor het karpervissen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Zo als de titel al zegt, laten we gaan vissen. Wakvissen is nu de enige optie. Zo kijk je  naar de beurs uit, en zo is het weer voorbij. Neemt niet weg dat we weer genoten hebben van de Carp Zwolle (2012). De zondag hebben we volledig besteed aan alle nieuwe snufjes die onze vangsten moeten helpen verbeteren.

Het seizoen is officieel van start gegaan. Dit zie je ook aan het assortiment wedstrijden welke er weer gepland staan voor dit jaar. We hebben een overzicht van enkele wedstrijden online staan, waaronder enkele op Vallee Lake in Frankrijk, de kca wedstrijden en natuurlijk ook de dagjes van onzevissen.nl: Bekijk snel het overzicht

Enquete uitslag

Deze enquete heeft er een tijd op gestaan, we hebben dan ook veel reacties er op gekregen. Toch verrassend dat er veel mensen zijn die niet wegen of meten. Maar op de vraag: "Mijn gevangen karper..." werd het voldgende gezegd...

Advertenties