Frankrijk, officieel de Franse Republiek (Frans: République française), is een land in West-Europa en qua oppervlakte het op twee na grootste Europese land. Frankrijk ligt tussen het Kanaal, de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje (in het westen), België en Luxemburg (in het noorden), Duitsland, Zwitserland en Italië (in het oosten) en Spanje, Andorra, de Middellandse Zee en Monaco in het zuiden. Ook het eiland Corsica in de Middellandse Zee, behoort tot Frankrijk alsook vele overzeese gebieden. (bron: Wiki)

Het land bij uitstek om zeer mooie vissen te vangen. Los van het grote aanbod van betaalwaters, zijn er nog heel veel onbeviste plekken. Als we ergens de rodpods aan de kant van het water hebben gezet, ziet u hier een overzicht van het door ons beviste water.

Korte omschrijving:
Een meer va 35ha dat zich bevindt in het departement de Lot in Frankrijk. Een water dat bevist mag worden met een franse visvergunning. Dit mag met een jaarkaart of in de maanden juni tot september met een 14 dagen pas. Het water zit vol met karpers. Veelal klein, maar zeker ook enkele grote. Het is een prachtig water om te zien, juist daardoor kun je er heerlijk ontspannen aan zitten. Goed om te weten is dat je er met de boot op mag. Je kunt dus je lijnen uitvaren op de juiste plek. Dit is natuurlijk fantastisch, want zo kun jij optimaal jouw vis tacktiek uitvoeren.

Korte omschrijving:
Een betaal water in de Franse streek Normandie. Ongeveer 4,5 uur rijden van Utrecht. Het water wordt beheerd door een Engelse karpervisser die zijn passie terug laat komen in de opzet van het water. Er zijn strikte regels, maar hierdoor vang je wel super mooie vissen, met bijna geen beschadigingen en perfecte bekken.

Buienradar

Advertenties