Gelderland is de grootste provincie van Nederland. De provincie is centraal in Nederland gelegen en wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het oosten door de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het westen door de provincie Utrecht, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland. De hoofdstad is Arnhem.

Korte omschrijving:
Een water dat zich bevindt op het terrein van de camping “Marveld”. Er zijn meerdere vijvers op de camping. Waarvan dit de middelste is. Er mag niet 's nachts gevist worden op dit water. Echt groot is het niet maar plezier kan je er wel hebben.

Korte omschrijving:
Één van de waters op het terrein van de camping “Lede en Oudewaard”. Er mag 's nachts niet gevist worden op dit water. Een voorwaarde van het vissen is dat je de camping gasten niet stoort en dat je de vissen met respect behandeld. Niet zakken, gebruik van onthaakmat verplicht. Je mag eventueel met drie hengels vissen. Zeker een leuk water met mooie vissen.

Korte omschrijving:
Een water dat zich bevindt op het terrein van de mini-camping “de Grasplas”. De grasplas is rijk gevulde vijver, met een mooi aanbod van vissen. Tijdens de zomermaanden wordt er wel gezwommen in deze vijver. Nachtvissen is alleen toegestaan in overleg, en afhankelijk van de drukte.

Buienradar

Advertenties