Ja wij van Onzevissen.nl weten dat de Visplanner app al een langere tijd bestaat, toch is het een app die veel mensen nog steeds vergeten. Het downloaden van de Visplanner app is iets wat iedereen eigenlijk zou moeten doen. Dit omdat het een vervanging is van het boekje dat bij de Vispas wordt geleverd.

Als je de app hebt gedownload en je Vispas hebt ingevoerd hoef je nooit meer het boekje bij je te hebben. Wel moet je altijd de app en je Vispas kunnen aantonen. Door gebruik te maken van de Visplanner app kun je direct zien of je ergens wel of niet mag vissen. Daarnaast ontdek je ook enkele regels en of je er mag nachtvissen of een derde hengel mag uitgooien.

Visplanner het digitale visboekje

Als je al wat langer vist kent je het vast wel, het dikke boekje dat je altijd bij je moest hebben. In dat boekje staat of je er wel of juist niet mag vissen. Heb je een mooi water ontdekt, dan ben je vaak uren bezig om het in het grote boek te kunnen vinden. Met de visplanner app hoeft dit niet meer, dit is namelijk een plattegrond waarin duidelijk staat of je er wel of geen hengel uit mag gooien. Super handig dus want zo weet je het binnen 1 minuut en dat kan je dus een hoop tijd besparen.

Heb jij de Visplanner app nog niet, dan is dit zeker het moment om hem te downloaden. Uiteraard kun je ook online kijken. Dit kun je hier doen.

Meer over de visplanner

Advertenties