Heel veel karpervissers maken regelmatig gebruik van een rodpod. Wanneer je deze nog niet hebt is het een echte aanrader, dit omdat er stekken zijn waar je niet zonder een rodpod kunt vissen. Op de markt zijn er heel veel verschillende rodpods te verkrijgen van allemaal verschillende merken. Maar wat is nu de beste rodpod? Wij van Onzevissen hebben ons erin verdiept en hebben hier een Top 5 met de beste rodpods. Let erop, ze staan in willekeurige volgorde, nummer 1 is dus niet perse het beste. Daarnaast is het onze mening, ieder ander kan er anders over denken, laat dus vooral je reactie hieronder achter.

1. De Fox Horizon Dual

De kans is groot dat jij deze rodpod wel kent, het is namelijk één van de modellen van Fox die al jaren bestaat. Wij van Onzevissen.nl kunnen dit wel begrijpen. Hij is namelijk super functioneel en alles is te verstellen. Teamlid Justin heeft de oudere versie van de Fox Horizon Dual en is hier al jaren tevreden over. De nieuwere versie is nog veel beter en mooier dan het oudere model. Goed om te weten is dat hij geleverd wordt inclusief een opberg tas. Daarnaast kun je hem bestellen voor 3 hengels en voor 4 hengels. Heb jij een 3-rod variant en wil je ook de 4-rod hebben? Dan kun je hier ook losse buzzerbars voor bestellen, andersom kan dit uiteraard ook. Super handig wanneer er bijvoorbeeld en trip gepland staat naar het buitenland. Wil je hem bestellen? Bestel dan de 3-rod hier en de 4-rod hier.

Fox Horizon Dual

2. Solar P1 Globetrotter rodpod

Wil jij graag een RVS rodpod? Dan is de Solar P1 Globetrotter rodpod echt iets voor jou. Deze Solar P1 Globetrotter rodpod is één van de meest veelzijdige rodpods op de markt. Het voordeel van deze rodpod is dat je de toppen van de hengels zeer hoog kunt gooien. Dit is bijvoorbeeld perfect wanneer je over een wierbed heen moet vissen. Daarnaast is het RVS materiaal een juweeltje voor het oog. Zoek je dus een rodpod van hoge kwaliteit en heb je iets meer te besteden? Dan is deze Solar P1 Globetrotter rodpod echt iets voor jou. Wil je hem bestellen? Dan kan dat hier.

Solar P1 Globetrotter rodpod

3. Cygnet Grand Sniper STD Pod

Wil jij een rodpod hebben waar je echt alle kanten mee op kunt? Dan is de Cygnet Grand Sniper STD pod echt iets voor jou. Je kunt bij deze rodpod echt alles verstellen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk en juist daarom is dit een echte aanrader. Hij wordt geleverd met een mooie opbergtas. Je hengels kunnen met deze rodpod laat tot zeer hoog gewist worden. Voor alle omstandigheden is dit dus de perfecte rodpod. Ook is hij super gemakkelijk en snel op te zetten. Hij kan compact vervoerd worden en neemt daardoor bijna geen ruimte in. Met andere woorden de perfecte rodpod voor jou. Wil jij hem kopen? Dan kan je hem hier bestellen.

Cygnet Grand Sniper STD pod

4. De Ron Thompson Rodpod Lux 3-rod

Dit is een rodpod die misschien niet heel veel mogelijkheden biedt. Maar toch staat die bij ons in de lijst. Dit heeft de volgende reden, het is één van de goedkopere rodpods die toch kwaliteit biedt. Hij staat stabiel en wordt ook nog eens geleverd met een opbergtas. Hij is licht in gewicht waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Heb jij dus niet veel te besteden maar wil je toch een rodpod van top kwaliteit? Dan is deze Ron Thompson rodpod lux 3-rod echt iets voor jou. Heb jij interesse? Je kunt hem hier kopen.

Ron Thompson Rodpod Lux 3-rod

5. De Fox Ranger MK2 rodpod

Deze rodpod van Fox is eigenlijk de grote broer van de Horizon Dual rodpod. Hij staat alleen nog stabieler, is beter instelbaar en ziet er net nog wat strakker uit. Dit is uiteraard ook terug te zien in de prijs. De Fox Ranger Mk2 rodpod wordt geleverd met een mooie opbergtas, wel zo handig natuurlijk. Ook voor deze rodpod kun jij losse buzzerbars kopen en zo het aantal hengels uitbreiden. Deze rodpod is perfect wanneer jij één rodpod wilt waar je alles mee kan. Het is dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets dat net een stap beter is dan de Fox Horizon Dual. Wil jij de Fox Ranger MK2 rodpod kopen? Dan kan dat hier.

Fox Ranger MK2 rodpod

Zoals je ziet is het een prachtig rijtje met verschillende rodpods van hoge kwaliteit. Uiteraard zijn er nog veel meer verschillende modellen die zeker de moeite waard zijn. Het is dus altijd slim om goed te kijken wat het beste bij jouw visserij past en wat jij ervoor over hebt.

Buienradar

Advertenties