Wanneer je besluit om staties te gaan vissen op karper, dan weet je als geen ander dat je heel veel op een stoel zit. Doordat je vele uren zit is het van groot belang dat je een stoel hebt van hoge kwaliteit. Nu is het wel zo dat iedereen een andere stoel lekker vindt zitten. Het is dus ook van groot belang dat je een stoel gaat vinden die goed bij jou past. Er is meer dan voldoende keus op de markt, het kan dus haast niet anders dan dat er een goede stoel bij zit voor jou.

Wij van Onzevissen.nl zijn gaan uitzoeken welke stoelen wij nu echt lekker vinden zitten en hebben daar een top 5 stoelen van gemaakt. Dit zijn stoelen die volgens ons behoren tot de betere stoelen op de markt. Let erop, voor iedereen is dit anders. Wat wij lekker vinden zitten kan voor jou juist niet de beste keus zijn. Goed om te weten is dat de top 5 in willekeurige volgorde is gezet, nummer één hoeft dus niet de beste keus te zijn.

1. Fox Super Deluxe Recliner Highback Chair

Het merk Fox is één van de grootste merken in de hengelsport, daarom is het ook voor iedereen een bekend merk. Eén van de stoelen die zij hebben is de Fox Super Deluxe Recliner Highback Chair. Deze stoel is perfect voor een langere sessie. Hij heeft een hoge rugleuning met daarop een heerlijk hoofdkussen. Ook is hij voorzien van armleuningen, wel zo fijn, want ook je armen verdienen wat steun. De rugleuning is verstelbaar, zo kun je ervoor kiezen om rechtop te zitten of om hem in ligstand te zetten. Doordat hij is voorzien van modderpotten kan hij niet in de blubber zakken en dat is nu net wat jij wilt hebben. Ook de poten zijn verstelbaar in hoogte. Zit je dus op een schuine ondergrond, dan kun jij je stoel gewoon recht zetten. Wil jij de Fox Super Deluxe Recliner Highback Chair kopen? Dan kun je hem hier vinden.

 

Koop de Fox Super Recliner Highback Chair hier

2. Fox Eos 2 Chair

Niet iedereen kan even veel geld uitgeven aan een stoel, maar iedereen wil wel kwaliteit. Heb jij wat minder te besteden, dan is de Fox Eos 2 Chair een echte aanrader. Deze stoel wordt vaak vergeleken met een campingstoel en wij van Onzevissen.nl kunnen dit wel begrijpen. Dit komt voornamelijk door de armleuning die hij heeft. Je moet de armleuningen namelijk iets omhoog trekken om hem te kunnen verstellen. Dit is bij een campingstoel precies het zelfde. Toch zit deze stiel heerlijk, heeft hij naast een verstelbare rugleuning ook verstelbare modder poten. De stoel ziet er super netjes uit en is ook nog eens gemakkelijk op te vouwen. Dit door middel van de armleuningen omhoog te trekken. Hij heeft een gevoerde rugleuning wat natuurlijk belangrijk is om rugklachten te voorkomen. Ben je overtuigd en wil je de Fox Eos 2 Chair graag kopen? Dan kun je hem hier vinden.

Koop de Fox Eos 2 Chair

3. Solar Undercover Camo Recliner Chair

Ben jij gek van camo? Dan is de Solar Undercover Camo Recliner Chair een echte aanrader voor jou. Deze lijkt een beetje op de Fox Eos 2 Chair echter is deze een stuk kleiner. Wel is het een model als een campingstoel Bij deze stoel is het dus ook zo dat je de armleuningen omhoog moet doen om de rugleuning te kunnen stellen. Hij is voorzien van verstelbare modder poten en heeft dus een camo stof. Het fijne van deze stoel is dat die redelijk compact is, voor een dagje vissen is dit dus de ideale stoel. Ben je op zoek naar een hele compacte stoel, dan kun je beter voor een ander model gaan. Ben je op zoek naar een stoel die zit tussen compact en groot, dan heb je met de Solar Undercover Camo Recliner Chair een goede keus. Ben jij van plan deze mooie stoel te kopen? Dan kun je hem hier bestellen.

Bestel hier de Solar Undercover Camo Recliner Chair

4. Skills Carp Chair

Ben jij zoekende naar een visstoel die zeer compact is en ook nog eens licht in gewicht? Dan is de Skills Carp Chair een echte aanrader. De reden dat die zo licht is in gewicht komt omdat je er vrij weinig aan kunt verstellen. Het enige dat verstelbaar is zijn de modder poten. Hij heeft dus geen verstelbare rugleuning en ook geen armleuningen. Hierdoor is dit de perfecte stoel voor een dagje vissen. Je kunt er echt op in zitten, maar ook lekker onderuit gezakt zoals de meeste karpervissers het graag doen. Bovenaan de rugleuning is die extra dik gevoerd, wel zo fijn natuurlijk als extra ondersteuning voor je hoofd/nek. Het gaat hier om een camo stoel waardoor hij er ook nog eens super mooi uitziet. Deze prachtige stoel weegt slechts 3,6 kilo en dat is natuurlijk super licht. Wil jij dus alles zo compact mogelijk mee nemen en ga jij alleen maar korte sessies vissen? Dan is de Skills Carp Chair een echte aanrader voor jou. Wil jij hem kopen? Dan kan dat hier!

Koop hier de Skills Carp Chair

5. JRC Stealth X-Lo Chair

Een andere zeer compacte en bekende stoel is de JRC Stealth X-Lo Chair. Dit is echt de perfecte stoel voor een dag sessie en voor mensen die ook zoekende zijn naar een visstoel met armleuningen. Ook bij deze stoel kun je de rugleuning niet verstellen. Daarnaast heeft hij maar 2 verstelbare modder poten. Dit komt omdat de complete achterkant op de grond staat. Wel is de stoel goed gevoerd en daardoor zit hij super comfortabel. Hij is voorzien van een klein zakje aan de zijkant, dit is perfect om bijvoorbeeld je telefoon, sleutels en portemonnee in te stoppen. Zo kun je aan de waterkant niks kwijt raken, wel zo fijn natuurlijk. Het gewicht van deze compacte stoel van JRC is slechts 3.4 kilo en dat is dus echt super ligt. Wil jij deze stoel dus kopen? Dan kan dat hier.

Koop hier nu de JRC Stealth X-Lo Chair

Wij van Onzevissen.nl hebben de stoelen hierboven dus beoordeeld tot de beste 5 stoelen van dit moment. Uiteraard komen er regelmatig nieuwe stoelen bij en kan het dus zo zijn dat er betere stoelen komen. Daarnaast is het een persoonlijke keus, staat jouw stoel er niet tussen? Reageer dan vooral hieronder welke stoel jij geweldig vindt. Ben je nog op zoek naar een stoel en weet je niet waar je deze moet gaan zoeken? Kijk dan eens bij Raven Hengelsport of ZOO&ZO Hengelsport. De kans is groot dat jij bij één van deze webwinkels gaat slagen.

Buienradar

Advertenties