Vis jij op karper, dan weet je dat er een zeer uitgebreid aanbod is aan verschillende aassoorten. Eén van de aassoorten waar wij van Onzevissen.nl echt gek op zijn is pellets. Bijna iedereen weet wel wat pellets zijn, maar voor de mensen die het niet weten hier een korte omschrijving. Pellets zijn eigenlijk een soort kleine brokjes die geperst zijn. Het voordeel van pellets is dat ze langzaam uit elkaar vallen. Zodra ze uit elkaar gevallen zijn lijkt het een beetje op grondvoer. Je hebt heel veel verschillende pellets, zowel verschillend in smaak als in grote. Ook zit er een verschil in hoelang het duurt voor de pellets uit elkaar vallen. Uiteraard heeft het laatste ook te maken met de water temperatuur.

Pellets ook perfect als haakaas

Nu denk je vast en zeker dat het niet slim is om een pellet aan de hair te doen. Dit omdat ze oplossen en je dus uiteindelijk zonder haakaas zit te vissen. Dit is niet helemaal het geval, je hebt namelijk ook hookpellets. Dit zijn pellets die speciaal geperst zijn voor aan de hair. Het makkelijkste is om te kiezen voor een pellet die al voorzien is van een gat, zo kun jij hem direct bevestiging op de hair. Uiteraard kun je hem ook zelf uitboren. Wanneer je met pellets als haakaas vist is het wel goed om te weten hoelang ze heel blijven. Daarnaast is het slim om een pellet te combineren met iets anders. Neem bijvoorbeeld een pop-up mais. Wanneer de pellet dan toch compleet is opgelost heb je alsnog iets aan je hair zitten. Je zit dan niet voor niks aan de waterkant.

Pellets is een perfect aassoort

Voer ook pellets ongeacht welk haakaas je gebruikt

Heel veel mensen voeren met pellets en wij van Onzevissen.nl snappen dit maar al te goed. Wij maken namelijk altijd gebruik van pellets ongeacht waar we vissen en met welk haakaas. Pellets kun je namelijk overal bij gebruiken en dat is natuurlijk perfect. Wel adviseren wij om verschillende voormaten pellets te voeren. Zo heb je verschillende soorten en valt jouw haakaas er ook niet buiten. Je hoeft in dit geval ook zeker niet één smaak te voeren, nee combineer gewoon allerlei verschillende pellets met elkaar. Wij van Onzevissen.nl maken maar al te graag gebruik van de pellets van Carp Pro Feed. Lees er hier meer over. Deze combineren wij met pellets van verschillende andere merken, de pellets van Carp Pro Feed is daarbij de basis.

Koop je pellets gewoon online bij één van de winkeliers

Wil jij ook gaan proberen met pellets te vissen? Dan kun je deze gewoon online bestellen. Online zijn er namelijk verschillende webshop die pellets verkopen. Enkele webshops waar jij een ruim aanbod met pellets kunt vinden zijn Raven Hengelsport en Zoo en Zo Hengelsport. Zij hebben allebei heel veel verschillende pellets zodat jij lekker kunt gaan combineren. Ook kun je natuurlijk bij verschillende merken zelf pellets bestellen. Bestel bijvoorbeeld je pellets online bij KGB Baits. Wil jij dus met pellets vissen? Dan kun je ze eigenlijk overal wel bestellen.

Ga voor pellets van Carp Pro Feed

Buienradar

Advertenties