Satisfishing Additions

Soms komt er een product op de markt waarvan je denkt: "Waarom was dit er niet eerder?".

Alleen al bij het horen heb je het volle vertrouwen in dit product. Als je het vervolgens ziet, en wilt gaan gebruiken, dan weet je haast niet meer wat je wil gaan doen.  De mogelijkheden met je grond voer en haak aas zijn enorm.

Elke karpervisser heeft wel eens van de tijgernoot gehoord of er al mee gevist. De tijgernoot heeft zich in het verleden al bewezen dat je er leuk mee kan vangen. Maar nu komt Satisfishing met wat nieuws ze gaan een stapje verder op het gebied van de tijgernoot Satisfishing komt met een totaal pakket.

Als eerste de High Quality Prepaired Tigernut (H.Q.P.T.).

De RigMaster verpakking

De tijgernoot geweekt en gekookt. Niets meer of minder, maar wel kant en klaar. Dit scheelt ons weer veel tijd, zodat we die weer nuttig kunnen gebruiken door aan de waterkant te zitten. De H.Q.P.T. zit in een pot van 1,5 kg en heeft een ruime opening zodat je goed met je hand de tijgernoten kan pakken. De pot is doorzichtig en heeft een zeer opvallend etiket net als de rest van de producten die Satisfishing levert.

Een High Quality Tigernut Extract (H.Q.T.E.).

High Quality Tigernut Extract (H.Q.T.E.)

Deze zorgt onder water voor een gigantische wolk van attractors waardoor de karper gestimuleerd wordt om te azen. De H.Q.T.E. wordt geleverd in 500cl flesjes. Ook de extract zit in een doorzichtige verpakking zodat je goed ziet wat er in zit. Op de site wordt aangegeven dat deze vol zit met suikers en ja dat is goed te zien (je moet wel ff schudden voor gebruik dus).

Een High Quality Tigernut Oil (H.Q.T.O.)

High Quality Tigernut Oil (H.Q.T.O.)

Dit is te gebruiken in je spodmix, voerballen, home made dips, boosters en zelfs in je eigen boiliemix. Maar je kan er ook een tijgernoot pasta van maken. Hiervoor wordt het recept beschreven op de site van Satisfishing. De HQTO wordt geleverd in 250cl flesjes (beeld is een 500cl verpakking).

Als laatste een High Quality Tigernut Flour (H.Q.T.F.)

High Quality Tigernut Flour (H.Q.T.F.)

Deze wordt ook wel bloem genoemd. Dit is de tijgernoot alleen nu helemaal fijn gemalen wat zich goed door het water zal laten verspreiden. In combinatie met de olie en extract is hier een kneedbaar deeg van te maken: "de pasta". Dit kneed je om je haak aas of je lood om een kleine maar geconcentreerde voer plek te maken, een perfecte combinatie dus. De H.Q.T.F. wordt geleverd in 1kg en 5kg verpakkingen.

De range

Wij zijn er zeer over te spreken omdat de toepassingen zo ruim zijn van dit product. Op de web site van Satisfishing staat hoe je de producten kan gebruiken en daar staan ook enkele zeer goede tips en filmpjes over het gebruik van bovenstaande producten.

Net voor het plaatsen van dit verslag kregen wij de mededeling dat Satisfishing op de Visma een kant en klare pasta gaat introduceren. Dit is de pasta wat je eventueel zelf kan maken van bovenstaande producten. Maar wat je dus ook weer een hoop tijd scheelt en gelijk de juiste samenstelling hebt. Ik vermoed dat de verpakking net zo opvallend zal zijn en de naam High Quality Tigernut Paste zal krijgen (H.Q.T.P.). Maar dat zien we op de Visma ?.High Quality Prepaired Tigernut (H.Q.P.T.) € 13,95
Een High Quality Tigernut Extract (H.Q.T.E.) € 8,50
Een High Quality Tigernut Oil (H.Q.T.O.) € 9,95
Als laatste een High Quality Tigernut Flour (H.Q.T.F.) € 8,50 (1kg) 

Voor alle info over al deze producten kijk je op klik hier

onze mening (5,0/5,0)

Positief
• Multifunctioneel inzetbaar
• Goed prijs kwaliteit
• Mooie degelijk verpakkingen
Negatief
• Geen
Conclusie
Een perfecte range van hoge kwaliteit. Waar de tijgernoot optimal gebruikt wordt.

Advertenties