satisfishing_additions_logo_sml
Deze keer in de test twee nieuwe producten van Satisfishing. De SF Mixed up pellets en de Chopped Tigernuts.De SF mixed up pellets:


SF Mixed up pellets - Emmer

Dit is een goed gevulde emmer met diverse maten karper pellets. De maten die er in zitten zijn 4, 10 en 16 mm en heeft een inhoud van 2,75 kg. Het etiket is goed verzorgt en trendy in ontwerp zoals we gewend zijn van Satisfishing. Er staat duidelijk op de verpakkingen wat er in zit. De emmer is van een degelijke kwaliteit.

SF Mixed up pellets - Pellets

Als je de deksel van de emmer opent komt gelijk de visgeur van de pellets je tegemoet. Ik was niet de enige die dit opviel tijdens de foto sessie van dit mooie product.

SF Mixed up pellets - Grote aantrekkingskracht

Zoals te zien is kan je de emmer na het voeren maar beter sluiten want niet alleen de karper is er dol op. ;-) Door de mix van de verschillende maten hebben deze pellets verschillende oplostijden. Dit zorgt weer voor een mooie en lange attractie op je voerstek, zonder dat deze in de tussentijd verstoord wordt. Maar is ook ideaal tijdens de nacht als jij ligt te slapen. Je weet dat er aantrekkelijk aas op je voerstek ligt. De fabrikant geeft aan dat deze pellets het hele jaar door gebruikt kunnen worden omdat ze in elke temperatuur oplossen.

De H.Q.C.T. - High Quality Chopped Tigernuts:

Ook de tijgernoot is het hele jaar te gebruiken en nu kunnen we onszelf weer een hoop tijd besparen want er zijn nu:
De Chopped Tigernuts met een directe vertaling... Gehakte tijgernoten. Ook hier is het etiket duidelijk en goed verzorgt. De afkortingen zijn een trademark van Satisfishing.

Chopped Tigernuts - Verpakking

Net als de andere producten van satisfishing, is het allemaal prima zelf te maken of te bereiden. Maar dit product is al klaar en direct te gebruiken, scheelt ons dus zeeën tijd. Als toevoeging op het bestaande pakket, wat al eerder door ons onder de loep is genomen, hebben we nu de gehakte tijgernoot eens goed bekeken. Tijgernoten hebben zich al bewezen. Het gaat wel om de kwaliteit van de noten. Daar zorgt Satisfishing wel voor. Dus wat is hier nu nog op aan te merken of aan toe te voegen. Het is een tijgernoot en dat is al goed en deze zijn voor ons in kleine stukjes gehakt.... hoe veel makkelijker wil je het nog hebben. Het enige wat we nu nog zelf moeten doen is ermee te gaan vissen ;-)

Deze kruimels in een doorzichtige plastic zak van 1 kg zijn ideaal om door een grondvoer of spod mix te mengen maar kunnen natuurlijk ook in een pva gestopt worden omdat ze hellemaal gedroogd zijn. Ook als voordeel is dat deze kruimels door het hakken een wat open structuur hebben gekregen waardoor ze nu ook een flavour op kunnen nemen.

Al met al weer twee producten die op veel verschillende manieren kunnen worden toegepast en welke perfect aansluiten op de al bestaande producten van Satisfishing.

SF Mixed up pellets - Aanvullingen

SF Mixed up pellets - Topproducten 

De advies verkoopprijs van de SF Mixed up pellets is € 12,95
Dit is voor de Chopped Tigernuts € 9,95

onze mening (5,0/5,0)

Positief
• Klaar voor gebruik
• Prijs is marktconform
Negatief
• geen
Conclusie
Niets op aan te merken. Tijgernoot in stukken gehakt scheelt veel tijd en vooral moeite. De pellets in meerdere formaten in 1 emmer. Helemaal top.

Advertenties