HD Quality Flavours test

We hebben een drietal flavours gekregen van HD Quality flavours voor een test. Nu in de winterperiode met zoveel sneeuw en ijs wil ik toch nog lekker bezig zijn met vissen. Hoe beter dan met boilies maken.

Het maken van je eigen boilies kan je op sommige waters veel voordeel opleveren. Naast dat je (meestal) iets unieks hebt, weet je ook wat er in de boilies zit. De afgelopen jaren vis ik steeds meer met eigengemaakte pop-up’s. Nu hebben we van Quality Flavours een 3-tal flavours gekregen. Old scopex, squid en Amandel.

HD Quality Flavours - De flesjes

Amandel is een geur die ik persoonlijk nog nooit gebruikt heb voor een boilie. Maar als ik aan het flesje ruik, krijg ik direct zin om deze voor de volgende set pop-up’s te gebruiken. Dit in combinatie met een fel kleurtje moet dit de karper wel aantrekken.

De flesjes hebben een inhoud van 100 ml. Het zijn kunststof flesjes met een witte afsluitbare dop. Petflesjes met klepdop zoals beschreven op de site. Ze zijn voorzien van een witte simpel, maar duidelijk etiket. Op dit etiket staat naast de naam ook het gebruik van de flavour. Dus het aantal ml per 500gram of ei.

HD Quality Flavours - De dop

Alle informatie die je nodig hebt staat er op, nu kan je je fantasie gaan gebruiken. Helaas kan ik jullie nog niet vertellen of ik er mee gevangen heb, maar ik kan je wel aangeven dat mijn gevoel zegt dat het gaat lukken. En met dit gevoel zit ik graag aan de waterkant.

De HD flavours geven naast geur ook smaak af. Dus als ze eenmaal gesnoept hebben van je boilies... willen ze meer. De eigenaar van HD Quality flavours geeft aan dat de oplosmiddelen die gebruikt worden werken in de zomer en zelfs in de winter tot 5 graden.

Naast boilies kan je dit natuurlijk ook door je spodmix, maden, wormen of ander aas mengen. De waardes daarvoor staan ook op de site. Wij hebben voor deze test gebruik gemaakt van 100ml flesjes, maar je kan alle flavours ook afnemen in 1 liter flessen. Bulk is ook mogelijk. Dus als je voor je zelf draait of voor de hele vereniging... Je kan bij HD Quality Flavour terecht.

HD Quality Flavours - Het etiket

Old Scopex nr. 1 - Dit is de scopex zoals deze vroeger was.
100 ml - € 7,98

Squid - Pijlinktvis
100 ml - € 7,98

Almond - Amandel noot smaak en geur
100 ml - € 7,98 (tijdelijk in de aanbieding € 5,99)

Op de site van HD Quality flavours vind je nog genoeg informatie, tips en trucs en kan je bestellen. klik hier

onze mening (4,5/5,0)

Positief
• Super geur
• Prijs kwaliteit
• kleine flesjes te krijgen
Negatief
• Ondanks de kwaliteit oogt het wat goedkoop
Conclusie
HD Quality Flavours heeft aangegeven betere etiketten te ontwikkelen. Maar dit etiket doet niet onder aan een goede flavour. Zeer goed product, ben benieuwd of we deze winter er nog een vis mee kunnen vangen.

Advertenties