De Satisfishing B.T.P. tijgernoopasta

Zoals ik al gemeld heb in een eerder verslag over Satisfishing kent elke karpervisser de tijgernoot. Hij/zij heeft ervan gehoord of er mee gevist. De tijgernoot heeft zich in het verleden al bewezen dat je er leuk mee kan vangen. Nu is er iets nieuws.

Het totaal pakket van Satisfishing op het gebied van de tijgernoot wordt nu nog eens aangevuld met de tijgernoot pasta. De High Quality Betaine Tigernut Paste. Je kan met de reeds eerder besproken producten samen te voegen de pasta zelf maken. Maar nu is er dus een kant en klaar variant in makkelijke kleine en kneedbare brokjes. Hetgeen nu dus weer veel tijd scheelt en je hebt direct en altijd de juiste en beste samenstelling.

De verpakking:
De verpakking hersluitbaar en is doorzichtig zodat je goed ziet wat en hoeveel er in zit. Net als de andere producten die Satisfishing levert heeft ook deze verpakking een zeer opvallend etiket. Dit etiket geeft duidelijk aan wat en hoeveel er in zit.

Satisfishing B.T.P. - Verpakking

Het gebruik:
De pasta is goed kneedbaar en hecht prima. Je kan bijvoorbeeld de pasta om je haakaas (denk bijvoorbeeld tijgernoot) of om je lood kneden.

Satisfishing B.T.P. - Popup

Satisfishing B.T.P. - Verborgen popup

Dit zorgt voor een kleine maar geconcentreerde voerplek. Verder kan je kleine brokjes door je grond voer mengen. Mocht je het bakje in de zon hebben gezet zonder deksel dan kan je het weer kneedbaar maken door je vingers nat te maken en weer door te kneden. Wanneer je het om een pop-up kneedt zal deze naar de bodem zakken.

Satisfishing B.T.P. - Op de bodem

Langzaam zal de pasta van de pop-up vallen en zal deze netjes op een bergje tijgernoot pasta gaan staan. Dit bergje wolkt mooi als er een vis in de buurt komt.

Satisfishing B.T.P. - Het bergje voer

Satisfishing B.T.P. - Pop Up

Op de website van Satisfishing staat hoe je dit product kan gebruiken en daar staan ook enkele zeer goede tips en filmpjes over het gebruik van de pasta en de andere producten.

Het doosje heeft een inhoud van 100 gram en kost advies verkoopprijs: € 6,50
voor meer informatie over Satisfishing en haar producten: klik hier

onze mening (5,0/5,0)

Positief
• Altijd de juiste verhouding
• Kleine blokjes, beter doseerbaar
• Past perfect bij de rest van het assortiment
Negatief
• Géén
Conclusie
De productrange was al goed, maar is hierdoor nog beter geworden.

Advertenties