We zijn weer thuis, en de spullen zijn weer op zn plek. Ik kijk ff terug naar afgelopen week en laat alles de revue nog eens passeren.

Voor dat we weggingen, nog even een snoekje vangen. Dus hier de vangsten van de laatste dag. Twee in negen minuten :). Verder hebben we nog een 6 tal snoeken verspeeld.

Eerste snoek, 10 minuten wakker 9:33 uur
Eerste snoek, 10 minuten wakker 9:33 uur

negen minuten later
negen minuten later

De terugblik
Met hoge verwachtingen gingen we op weg. Weken voor dat we gingen waren we alles aan het voorberijden en alles is net op tijd klaar. Eindelijk is het dan zo ver en gaan we op pad.

Het weekend met zn 4en en Backie is helemaal in z'n sas want er zitten mooie snoeken. We hebben het met zn 4en leuk en veel lol, als we niet bezig zijn op de vlonder met de hengels, dan zitten we wel binnen met tuigjes, onderlijnen, en scherpe haken.

Halverwege de week als Backie naar huis is en al verschillende snoeken op de kant gehad hebben, beginnen Mies, Jussla, en ik te twijfelen of er eigenlijk wel karper zit. Want we weten dat de karper deze periode weinig eet maar zo af en toe moet ze toch eten. En we hebben zo ons best gedaan om een zo uitgebreid mogelijk gedekte tafel neer te leggen in die Pingo. We hebben alle smaken en soorten geprobeerd van Aardappel tot Zaden maar een aantal dagen en nachten achter elkaar met minimaal 9 hengel, en nog steeds geen run of aanbeet en ook geen brasem.

Als er dan ook nog eens snoek gaat happen op een boilie aardbei. Tja, dan ga je toch echt die Pingo omdopen tot snoek water. Met toch nog een klein beetje hoop op karper blijf je het proberen, maar we gaan nu toch ook wat meer gericht op de snoek vissen want je wilt toch vis op de kant. Dit is de reden dat we ook de winklepickers weer uit het stof gehaald hebben. Even weer terug in de tijd een heel klein visje vangen. Resultaat met 3 winklepickers in 2 dagen: 3 voorns, eigenlijk een schandalig laag aantal voor zo'n water. Wat dus ook weer duidelijk maakt dat hier veel te veel snoek zit.

Maar ondanks deze ervaringen hebben wij een weekje heel veel lol gehad en was het echt super gezellig.

We willen aangeven dat het huisje aan de Pingo, de “Mama Lou” erg leuk is. Wie van de natuur houdt en niet teveel luxe nodig heeft, kan zich daar prima vermaken. Uitkijkend op de Pingo, waar zwanen de baas zijn, kan je genieten van heel veel verschillende watervogels. Dus als iemand interesse heeft het is camping de watermolen.

Bij deze wil ik gelijk iedereen bedanken die op welke vorm dat ook betroken is geweest met dit uitstapje van ons.