Zit hier kreeft. Ja zeker, op de kant onder een paraplu. Ik heb gisteren een flinke rode kop opgelopen. Met die fikse wind in de rug en de zon links voor je, verbrand je levend. En het ergste je merkt er niets van totdat je een douche neemt. Vandaag een hoed van Adriaan op en toch gaan. Ik smeer me in, ja Cin echt waar :)

Ik ben om elf uur begonnen. Lekker uitgeslapen, even de supermarkt bezocht voor eten en drinken. Er staat nog steeds een fikse wind. Maar daar had ik gisteren geen last van. Ik wacht geduldig de eerste aanbeet af. Maar deze laat heel lang op zich wachten. Half drie krijg ik mijn eerste en gelijk laatste run van de dag. Het is een mooi visje, lekker fel voor zo'n kleine donder. 2,5 kilo en 58 cm. Leuk, maar er weinig vis voor een dag.

2, 5 kilo. 58 cm
2,5 kilo. 58 cm

Ik begrijp er vrij weinig van.... Zelfde plek, zelfde stek, zelfde rig, zelfde aas.... maar één visje. Zo zijn er van die dagen. Ik heb dus verder niet zoveel te melden. Heb een groot aantal Beet tijdschriften uit kunnen lezen. Heb een 360 graden foto gemaakt. Hoefde niet vaak onder mij paraplu uit, scheelt weer een nog rodere kop. We blijven vrolijk, want morgen is er weer een dag. En wel de laatste visdag. Zaterdag ga ik niet vissen en zondag vroeg rijd ik weer naar huis.

Dus tot morgen en slaap lekker.

Buienradar

Advertenties