Vannacht weer flinke wind over ons heen gekregen. Swiep heeft in de nacht meerdere malen op het balkon gestaan omdat zijn piepers lawaai begonnen te maken. Maar elke keer was de wind de boosdoener. Dus weinig slaap, geen vis......

We zijn om de Pingo gelopen om daar eens een snoek te kunnen haken. Na een paar worpen gaf Justin mij een advies eens in het slootje te proberen, hij had iets gezien. De eerste worp was direct raak, een mooie snoek van 80 cm. Op de foto zie je ook ons huisje op de achtergrond (meest rechtse).

Een mooie snoek van 80 cm
Een mooie snoek van 80 cm

Nog geen 10 minuten nadat we de snoek hadden terug gezet, begon er bij het huisje een pieper te loeien. Ik rennen... ja, ja... echt waar. Al hyperventilerend aangekomen bij het huisje was er een aanbeet geweest op een hengel met dood aas. En jawel een mooie snoek was het gevolg.

Bij de Pingo op dood aas, 69 cm
Bij de Pingo op dood aas, 69 cm

Morgen gaan we vroeg op en het in het meer hier naast proberen. Eens kijken of we daar wel een karper kunnen vangen. Daar zijn we in ieder geval hier voor naartoe gegaan. Wie weet in het volgende bericht.