We gaan er vaak op uit om even te vissen. Maar als er sprake is van één of meerdere nachten, dan hebben we een vistrip. Hier maken we een leuk verslag van. We gaan vaker, dus houdt het in de gaten.

Al weken zat ik met tegenzin naar buiten te kijken. Iedereen vrolijk op de schaatsen… Alles wat ik kon zien was het voorbij strijken van de dagen. De dagen met een dikke laag ijs tussen mij en de vissen. Normaal heb ik daar niet zo veel last van, maar nu stond er meer op het spel. En wel en sessie op het mooie Vallee Lake 1 in Frankrijk. Als er dan ook nog eens een “Elfstedentocht” gekte ontstaat, zie ik mijn sessie door een wak zakken… dacht ik.

Maandag om 02.15 uur gaat mijn wekker, ik spring uit mijn bed om deze zo snel mogelijk weer uit te zetten. Ik kleed me aan en ga naar beneden om een lekkere bak koffie te drinken. Ik stuur Nick (mijn stiefbroer) zoals afgesproken een smsje of hij wakker is. Hij en ik gaan namelijk een midweek vissen op Vallee Lake.

Vistrip Justin en Corstian - Grasplas 2011

Het is vrijdag 24 juni als Corstian om 10.00 uur bij mij voor de deur staat. We deden de laatste spullen in de auto. Toen deze erin lagen kwam Wim terug van zijn werk. We koppelden de caravan aan de auto en vertrokken richting De Grasplas.

Domaine des Iles - De geslaagde trip

Vrijdag ochtend 15 april om 4 uur wegrijden was het idee. Johan en Patricia vertrekken vanuit Soest en ik vanuit Veenendaal. Het eerste tankstation na Gorinchem zou ons ontmoetingspunt worden. 3:50 zit ik in mijn auto... ik ga vast ben ik in ieder geval op tijd. Als is een tijdje later op de eerste tankstation stop zie ik in mijn spiegel een busje achter me stoppen. Het is Johan. Als we het over timing hebben :) dan begint de trip in ieder geval goed.

Justin heeft zijn Frankrijk trip voor dit jaar al geboekt. Hij gaat samen met zijn broer (Nick) naar Vallee Lake. Vorig jaar zijn Justin en Michel ook vroeg in het jaar naar Vallee Lake geweest met leuke vissen tot gevolg....

Buienradar

Advertenties