Visdeal.nl - dagdeals tot 70% korting

Al weer meer dan een maand worden nu al 4500 leden verrast door zeer aantrekkelijke deals door Visdeal.nl.
Om twee voorbeelden te noemen een Trolley stretcher en een mooie Prologic Tripod, maar ook hebben we al wat kleinmateriaal voorbij zien komen. Om de gemiste deals te bekijken of om je in te schrijven zodat je dat niet meer overkomt: KLIK HIER!  


Hoe werkt Visdeal.nl?
Visdeal werkt samen met groothandelaren, importeurs en winkeliers. Het gaat om allerlei verschillende uitloop producten, restvoorraden en nieuwe producten, zoals stoelen, hengels, molens, kookgerei, tenten, kunstaas etc. Iedere dag wordt er één product aangeboden met hoge korting. Visdeal spreekt met een groothandel dan wel winkelier bijvoorbeeld af dat er minimaal 50 hengels verkocht moeten worden, voordat de deal doorgaat. Dan weet de groothandel/winkelier dat die voldoende omzet haalt en kan er dus een korting worden gegeven op het product. Dit is niet zomaar een korting, maar een korting van minimaal 40% ten opzichte van de winkelprijs.

Iedereen die is aangesloten, krijgt iedere ochtend een e-mail dat er een nieuwe deal klaar staat. Heeft deze persoon interesse, dan kan hij/zij meedoen met de deal! Als de deal doorgaat, wordt het product per post toegestuurd. Zo niet, dan wordt het bedrag teruggestort. Er kunnen ook andere mensen op de hoogte gesteld worden van de deal, voor iedere nieuwe klant die men aanbrengt, krijgt men 5 euro bestedingstegoed bij Visdeal.nl.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor Visdeal door enkel je e-mail adres in te vullen en ontvang leuke deals met fikse kortingen!

Aanmelden kan via Visdeal.nl

Visdeal Logo

De visdeal website

Advertenties