Fransekarpers.nl - Betaalwateren

Fransekarpers.nl is een nieuwe site met een assortiment Franse betaalwateren. "Kennen we al zal je denken".... maar: De focus ligt in eerste instantie op kleine watertjes die exclusief zijn af te huren, al dan niet met een accommodatie.

Ze hebben er bewust voor gekozen om dit soort watertjes op deze site samen te voegen, omdat de reguliere karper reisaanbieders deze meestal links laten liggen. Terwijl uit onderzoek bleek dat er onder de karpervissers zeker behoefte is voor dit soort wateren. Natuurlijk zal het een heel eenzijdig aanbod worden wanneer de focus volledig op dit soort accommodaties gelegd zal worden, dus ook voor de wat grotere wateren bent u bij fransekarpers.nl ook aan het goede adres.

Fransekarpers.nl - Betaalwateren

Kortom ze hebben binnen het aanbod voldoende mogelijkheden en zijn in staat om nagenoeg iedereen aan een passend water te helpen al dan niet exclusief te boeken en soms kunt u ook nog een keuze maken of u de accommodatie wilt boeken of niet. Fransekarpers.nl geeft aan dat ze zelfs u als karpervisser kunnen helpen aan een klein watertje met accommodatie welke nog nooit commercieel bevist is.

Fransekarpers.nl - Betaalwateren

Les Burons
Aan dit unieke Franse water staan zogenaamde “Hard bivvy’s” langs de waterkant. Een hard bivvy is een blokhutje met elektriciteit die direct aan het meer staan en waar u gewoon uw stretcher in kan zetten. Deze hard bivvy’s bieden net wat meer comfort dan uw eigen bivvy.

Wanneer u besluit te boeken via fransekarpers.nl dan wordt u in gelegenheid gebracht om gebruik te maken van een samenwerkingsverband van fransekarpers.nl met TTB Baits en Markerworld, u kunt hier dan als extra leuke kortingen verkrijgen.

Wilt u meer informatie over het assortiment, kijk dan op www.fransekarpers.nl.

Fransekarpers.nl - Betaalwateren

Advertenties