Zodiac

Hierbij vragen wij aan al onze bezoekers om hun ogen en oren open te houden. Afgelopen vrijdag 1 oktober 2010 is er bij rubberbootverhuur een splinternieuwe Zodiac rubberboot en een Yamaha buitenboordmotor gestolen. De detail staan in het "lees meer" gedeelte. 
Het originele bericht:

------------------------------------------------

Beste allemaal,

Wij zijn vrijdagavond 1 oktober bestolen van een hagelnieuwe zodiac 310s. En een één jaar oude buitenboordmotor 4 pk 4 tact. Als je in je omgeving iemand hoort vertellen dat hij ineens een nieuwe zodiac heeft van 3meter10 lang dan hoop ik dat dit berichtje in je gedachte springt en je het nog eens naleest. Want wij hebben wel een idee waar deze vandaan komt: bij ons vandaan!

De plaatjes:

Gestolen Zodiac en Yamaha buitenboordmotor

Voor de speurneuzen onder ons:
De kap van de yamaha 4 pk 4 tact zit met een aantal schroeven vast. De extrerne tank heeft een troebel kijkglas (verder oranje).

Aangezien de boot echt hagelnieuw was, stond deze nog niet op de polis vermeld. Er wordt dus niets vergoed. Daar sta je dan....

Er zijn aanwijzingen om aan te nemen dat een visser de boot gestolen heeft dus kijk alsjeblieft voor ons uit naar onze zodiac en motor.

Binnenkort wordt het registratienummer bekent en kan de dader helemaal geen kant meer uit. Help ons de dader te vinden! Als je nog een groep of een forum weet waar dit op kan, plaatst het alsjeblieft. Het staat al op de karperwereld. Het wereldje is tenslotte klein nietwaar? Contact kan via www.rubberbootverhuur.nl

Alvast hartelijk dank voor alle moeite! Groeten Bob en Jolanda

------------------------------------------------

Alle tips zijn welkom. Dus houden jullie s.v.p. de oren en ogen open.

Advertenties