Heb je altijd eens willen vissen in Engeland, dan is dit je kans. Onder begeleiding van Dave Watson kan je tijdens een weektrip op twee vooraanstaande wateren vissen. Je zal begeleid worden, maar je gaat met eigen vervoer. De kosten van de trip: € 250,- excl overtocht en eventueel aas. Er zal ontspannen gevist worden met een wedstrijd element en dus mooie prijzen. Reserveer snel want er zijn nog een paar plaatsen.U gaat dan met een groep van maximaal 10 personen naar verschillende wateren om hier te vissen. Onder begeleiding van Dave Watson. Dave Watson is een Engelsman en gerenommeerde karpervisser.
 
De eerst volgende trip word gepland naar Engeland van 3 tot 10 Juli! 

North Lake : Klik hier voor meer informatie
Pepper Lake: Klik hier voor meer informatie

De agenda Zondag 3 juli zal iedereen elkaar ontmoeten om 06.00 uur

Aankomst bij het water North Lake om 12.00 uur. U wordt door de beheerder begeleid op het complex en hij zal u iets vertellen over North Lake. Op dit moment worden er ook lootjes getrokken om te kijken waar iedereen vist. En de wedstrijd begint!

Op donderdag 7 Juli pakt u in en vertrekt u om 11.00 uur naar het volgende water. Om ongeveer om 12.00 zult u op Pepper Lake arriveren. Hier zal de beheerder u begeleiden op het complex en zal u iets vertellen over Pepper Lake. Ook op dit water zal er een verloting plaatsvinden welke karpervisser op welke stek komt. U bevist dit water tot en met zondag 10 Juli en vertrekt om 12.00 uur richting Nederland.

Voor meer informatie klik hier!

Advertenties