Dagje hengelsport en visboten beurs 2010

Van 5 t/m 7 november is de 9e editie van de Hengelsport en visboten beurs 2010. Mies en ik zagen kans er op vrijdag een bezoek aan te brengen.

Ondanks dat het vrijdag was, en er toch veel mensen gewoon moeten werken, was het gezellig druk. Dit gaf ons wel goed de kans weer eens goed rond te kijken bij de aanbieders voor de karpervisserij.

Overzicht van de beursvloer

Net na het openen van de deuren is iedereen nog even bezig de laatste puntjes op de i aan het zetten wat betreft de presentatie van hun product. Nog even alles recht zetten en ervoor zorgen dat de juiste filmpjes draaien. Voor dit laatste kon Michel gelijk aan de gang bij de Vissende Hollander. Is weer eens wat anders dan kletsen over vissen ;-)

Filmpjes bij de Vissende Hollander

Zoals jullie al wel weten van ons komen we hier voor de karper visserij, dus vielen er al vrij veel stands af. Ondanks het geringe aanbod voor deze visserij zijn wij toch wel weer wat mooie nieuwe producten tegen gekomen. Welke wij jullie niet willen onthouden.

Bij Nash Baits zagen we de Fish Frenzy serie. Welke gebruikt kan worden voor zowel de karpervisserij als ook de visserij met de feeder. Deze serie bestaat zachte pallets voor op de haak of hair, harde pellets om te voeren, maar ook feeder voer in allerlei smaken en geuren. Binnenkort meer over een van deze soort zachte pellets.

Nash Baits - Fish Frenzy Serie

Nash Baits - Fish Frenzy Serie pellets

Bait Logic zag ik staan met een leuk aanbod aan kunststof aas wat ik persoonlijk een leuke manier van vissen vindt.

Bait Logic - Plastic aas

Ook kan ik jullie al verklappen dat we een toezegging hebben gekregen van Piet Vogel voor een interview op onze site. Daarnaast heeft hij ons een leuk aantal ideeën gegeven en producten laten zien van zijn nieuwe merk Piet Vogel - Rig Solutions waarover we hier op onzevissen.nl hopelijk op korte termijn meer over kunnen laten zien en vertellen.

Piet Vogel - Rig Solutions

Ruim voor de beurs hebben we via onze Facebook pagina’s al wat zitten kletsen met Bas van Klaveren van de The Carp Specialist en wisten wij waar we de koffie konden scoren ;-). Super Bas en natuurlijk je maat/collega. Naast de koffie hebben we natuurlijk nog even laten informeren over de betaalwateren die zij aanbieden. En zeker mooie wateren gezien.

Mark van The Carp Specialist

Jeffrey van Satisfishing wees ons op de site www.particlepoint.nl omdat er nog te veel mensen zijn die te weinig over particles weten en deze helemaal verkeerd gebruiken. Op deze site staat veel informatie over de verschillende soorten en hun bereiding maar kan je ook al je vragen stellen. En denk eraan een domme vraag bestaat niet, het is pas dom als je hem niet stelt.

Particles van de Paticle Point

Het goed bereiden van particles kan van levensbelang zijn van een karper kijk maar naar Benson. Maar wat ik zelf het meest opvallende product van deze beurs vond, was toch wel de Gel Baits waar Frank Warwick mee op deze beurs staat. Een zachte gel boilie die onder water een geweldig effect geeft. Echt iets wat een dressuur door kan breken.

Gel Baits Potten

Het geeft ca. 12 uur een flavor af die 10 x sterker is dan een boilie. Wat dus betekend dat je minder hoeft te voeren. Er is een groot assortiment smaken/geuren: denk aan Scopex, Tuna, Sweetcorn, squid en vele anderen: Zie de foto’s.

Gel Bait - Squid

Gel Baits Sweet Corn

Maar ook een transparante variant die onderwater echt zo goed als onzichtbaar is.

Gel Baits - Transparant zichtbaar

Gel Bait - Transparant onzichtbaar

Ik kan jullie al verklappen dat als je dit bij je haak aas plaatst, je de vis op deze variant wel gek krijgt. Maar hopelijk kunnen we jullie over de Gel Baits binnenkort meer vertellen in een test verslag.

Wij vonden het weer een gezellige dag.

Advertenties