Fish Ned Festival 2010

Het Fish-Ned festival 2010 is de tweede editie. Er is in de media ruim aandacht besteed aan deze beurs. De vooruitzichten waren veel belovend.

Twee grote tenten met materiaal. Bivvy city en een Experience Eiland met demo's van voerboten, live vis tips van bekende vissers en merken. Je zou alles kunnen zien op gebied van Roofvissen, vliegvissen, witvissen en karpervissen. Het moment dat we aankwamen was het al heerlijk. De auto kon gratis geparkeerd, recht tegenover de ingang. Een goed begin. We waren al vroeg op pad en volgens mij ook als één van de eerste binnen.

Bivvy City

Gelijk in de eerste tent bekende gezichten zoals Bob en Jolanda van Ocean Fresh en Amiaud (Carpo) maar ook Robbert Watts van Carp Alley. Na een kort gesprek bij beiden zijn we de tenten snel doorgelopen om op het Experience Eiland een kijkje te nemen, want daar gebeurd het. Via een floating bridge kan je oversteken naar de overkant en kijk je aan de linkerzijde uit over het gedeelte met de voerboten. Erg verbaasd kijken we elkaar aan want wat we zien is dat er maar twee voerboten in het water liggen van Boboot. Terwijl de media en de plattegrond je toch laat denken dat er meer te zien zouden zijn. Wel gaan we even bij de boten van Boboot kijken en varen met deze compacte en zeer wendbare boot. Dit is een boot die ik graag eens een weekend mee zou nemen op een vissessie om een test op uit te voeren. Zo op het eerste gezicht echt een mooi en doordacht product.

Boboot Stand

De Boboot open... Slim gemaakt

Na wat gespeeld te hebben met de Boboot lopen we verder het eiland op. In het midden vinden we de speelweide voor de kids met een spring kussen en de nodige catering net als bij de ingang. Ik weet het niet maar of het nu komt omdat wij er al vanaf de opening zijn, maar er zit nog geen mens en is iedereen blij dat wij daar lopen. Langs de waterkant zit het team van Satisfishing waar we nog even bij hebben gestaan en kan ik jullie nu al melden dat we binnenkort de tijgernoot pasta in een test verslag hebben.

Satishfishing team in actie

Op het eiland moet je echt zoeken of er nog iemand ergens in een hoekje verstopt zit want er is slecht aangegeven waar alles en iedereen zit. We volgen het bordje theater. Zelfs toen we voor het theater stonden, wat helemaal dicht zat op het moment, was niet duidelijk of dit wel het theater was. Er lopen ondertussen meerdere mensen doelloos rond en waar het eiland eindigt kijken ze maar over het water heen om vervolgens terug te lopen.

Satishfishing stand, wel iemand aanwezig

Over het geheel gezien is er veel aangedaan om er bekendheid over te krijgen maar het liep nog geen storm. De eerste dag was het al rustig geweest en toen wij vertrokken rond het middag uur was het nog steeds niet druk.  Op de aanplak biljetten en flyers zagen we namen van merken die we op het festival niet terug hebben gezien. Dat is jammer. Verder waren er stands waar gewoon niemand bij stond en zelfs met een tweede ronde nog niet. Maar ja als het rustig is kan ik dat ook wel begrijpen.

Ik mag wel zeggen dat ik persoonlijk blij ben met de gratis toegangskaart. Ten tweede mogen we van geluk spreken dat we graag kletsen want anders hadden we met een uur weer buiten gestaan en had de reis erheen langer geduurd. Toch hebben we weer leuke dingen gezien en genoten van het mooie weer. Er komen wat interviews onze kant op en zullen we jullie weer kunnen voorzien van nieuwe tests en nieuwtjes.

Advertenties