Wil jij er even lekker tussenuit in eigen land? Dan is vakantiepark De Eemhof echt iets voor jou. Dit is één van de vakantieparken van CenterParcs en is super populair. Het mooie van dit vakantiepark is dat er van alles te doen is voor het complete gezin. Daarnaast kun je er heerlijk vissen. Een echte visvakantie dus voor de complete familie. Bekijk dus snel de verschillende accommodaties en boek direct jouw vakantie voordelig en snel online. Het kan haast niet anders dan dat jij een geweldige vakantie tegemoet gaat op vakantiepark De Eemhof.

Boek een accommodatie aan het water om optimaal te genieten

Wil jij echt optimaal genieten van je visvakantie? Dan kun je een huisje aan het water boeken. Sterker nog ze hebben huisjes op het water. Door één van deze accommodaties te boeken kun jij echt maximaal genieten tegen een zeer scherpe prijs. Ze hebben bij vakantiepark De Eemhof meer dan 20 verschillende accommodaties. Hierdoor is er altijd wel een accommodatie die goed bij jou past. Een goede reden dus om nu snel de verschillende accommodaties te bekijken zodat je echt optimaal kunt genieten. Want niks is leuker dan de beste familie vakantie die je kunt combineren met karpervissen.

Boek een vakantie op De Eemhof

Lekker vissen op het park zelf of toch liever erbuiten

Het leuke van vakantiepark De Eemhof is dat je kunt vissen op het park zelf vanuit je achtertuin. Zo hoef je dus niet met al die spullen te sjouwen en zit je lekker bij je gezin. Speel samen een spelletje terwijl je hengels op scherp staan. Beter kan het natuurlijk niet, zo geniet jij van een geweldige vissessie en vakantie met je familie. Wil je toch liever iets meer uitdaging? Dan kun je altijd buiten het park vissen op één van de wateren. Denk dan bijvoorbeeld aan het Eemmeer. Wel moet je hier in het bezit zijn van de juiste papieren, deze zijn niet op het park verkrijgbaar. Wil jij dus gaan vissen buiten het park? Kijk dan eerst even in de visplanner wat je nodig hebt voor je er gaat vissen. Want niks is vervelender dan een boete tijdens je welverdiende visvakantie.

Het prachtige Eemmeer

Vakantiepark De Eemhof heeft genoeg activiteiten voor het gehele gezin

Wanneer je kiest voor een familie visvakantie dan wil je natuurlijk wel dat er voldoende activiteiten zijn voor de rest van de familie. Gelukkig is dit bij Vakantiepark De Eemhof het geval. Zij hebben echt van alles te doen waar je zeker gelukkig van wordt. Zo kun je er wakeboarden, op Kids Safari, Adventure Golf, Family Paintball, zeilen, standvolleybal, kano verhuur, tropisch zwembad en nog heel veel andere leuke activiteiten. Het is dus zeker aan te raden om alle activiteiten te bekijken zodat je kunt zien dat je hier echt kunt genieten met jouw gezin. Bij Vakantiepark De Eemhof heb je de perfecte visvakantie tegen een super scherpe prijs.

Heel veel activiteiten bij Vakantiepark De Eemhof

Wacht niet langer en boek nu je vakantie bij CenterParcs De Eemhof

Ben je overtuigd en wil jij ook de perfecte visvakantie met het gehele gezin? Dan wordt het hoogste tijd om je vakantie te boeken bij CenterParcs De Eemhof. Wil je deze vakantie boeken? Dan kun je dat hier doen. Wij van Onzevissen.nl weten zeker dat jij samen met jou gezin heerlijk gaat genieten. En als je goed je best doet vang je ook nog een paar prachtige karpers waardoor de vakantie helemaal geslaagd is. Twijfel dus niet langer, ga nu naar de website van CenterParcs en boek één van de leukste familie-/visvakanties gewoon in Nederland.

Boek nu je veblijf bij De Eemhof

 

Advertenties