Sonubaits Pellet shaped boilies - De verpakking
Zoals in het beursbezoek artikel beschreven hebben we van Sonubaits wat pellet shaped boilies ter beschikking gekregen als testmateriaal. Swiep en Ik (Michel) gaan eind deze week een weekend wintervissen. We zullen dan aan den lijve ondervinden of dit geschikte winter boilies zijn. Nu bespreken we in ieder geval de verpakking en de eerste indrukken.

Pellet boilies zijn ontstaan, zo werd ons verteld, als dressuur doorbrekend aas. Wij hebben 12 mm versie voor deze test, maar ze zijn beschikbaar in 6, 8 and 12 mm. Dit biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld met echte pallets te combineren en inderdaad iets anders te kunnen doen.

Sonubaits Pellet shaped boilies - Het product

Op wordt op de verpakking aangegeven dat het dure rolproces vermeden wordt en hierdoor kunnen de pellets boilie goedkoop aangeboden worden. Volgens de Engelse website is dat voor het bedrag van £1.49, omgerekend € 1,76 wat ik persoonlijk niet duur vind.
In onze test bespreken we de "white chocolate" en de "pineapple" boilies. Naast de geteste smaken is er ook een white fish versie. De verpakking is een hersluitbaar plastic bakje. Dit is volgens mij een standaard formaat dat ze hanteren. Dit formaat bakje komt me namelijk bekend voor bij bijvoorbeeld de pellets waarmee Justin en Corstian in Groenloo leuk hebben gevangen. Het zelfde formaat heeft als voordeel dat je ze makkelijk kan stapelen en zo minder ruimte innemen. Dit werkt natuurlijk alleen maar als je meerdere bakjes hebt.

Sonubaits Pellet shaped boilies - De verpakking

Op de foto zie je twee dezelfde producten, maar de etiketten zien er gelijk anders uit. De informatie is hetzelfde, maar het onderscheid tussen beide boilie soorten is de kleur van de titel (boilies in dit geval) en de benaming. Je ziet duidelijk welk formaat in de verpakking zit. In elke verpakking zit 75g Boilies, dat zijn er ongeveer 40.

Sonubaits Pellet shaped boilies - De inhoud

Ze hebben een goede geur en ook een goede smaak (ja, we proeven de boilies). Je kan ze niet zacht noemen, maar zijn wel te breken en in te drukken. De vorm van elke boilie is anders. Dit maakt het volgens mij goed aas. Maar dat zullen we laten weten na het weekend :)

Product link op de Sonubaits Site


onze mening (4,0/5,0)

Positief
• Dressuur doorbrekend
• Duidelijke verpakking
• Goede prijs
• Herstsluitbare verpakking
Negatief
• Maar 3 smaken 
• Kleine verpakking 
Conclusie
Leuk en goed product. Het probeert de standaard en de gewoontes van de karpervisser én vis te doorbreken. Als er naast meerdere smaken ook grotere verpakkingen op de markt hebben zal het een zeer goed product kunnen zijn.

Advertenties