Ocean Fresh Peach & Black Pepper - De Boilie

Zoals in het verslag van de hengelsportbeurs aangegeven hebben wij een zak Ocean Fresh “winter” boilies uit de Natural Carp Food Range gekregen om te testen. Volgens de medewerkers van Van Biemen Distributie v.o.f. is de Peach & Black pepper de boilie om in de wintermaanden te vangen..... en vangen is wat wij willen.

 

Mijn eerste indruk van de boilie was goed. Hij ruikt goed. Hij smaakt goed (pas op voor stukjes schelp). Hij is niet al te moeilijk kapot te krijgen. Verder ziet hij er met zijn oranje kleur ook goed uit. Er zitten grove delen in die zorgen voor een makkelijkere verspreiding van de geur en smaak.

De boilie zit in het stevige plastic hersluitbare verpakking. Het uiterlijk van de verpakking is goed. Je kan duidelijk zien wat voor smaak en formaat boilie er in zit. Door het transparante gedeelte zie je de boilie zelf ook. Een minpuntje van de verpakking is dat er alleen Engelse tekst op de verpakking staat.

Ocean Fresh Peach & Black Pepper - De verpakking

De maat van de test boilies was 18 mm. Daarnaast is deze boilie ook verkrijgbaar in 22 mm. De 18 mm is verkrijgbaar in drie verschillende verpakkingen: 0,5 kg, 1 kg en 2,5 kg. De 22 mm is enkel in 0,5 kg zakken verkrijgbaar.
Adviesprijs voor 2,5 kg is € 27,95
Adviesprijs voor 1,0 kg is € 12,95
Adviesprijs voor 0,5 kg is € 6,95

Ik (Justin) en Corstian hebben de boilie getest toen we twee nachten in december gingen vissen op de surfvijver hier in Veenendaal. Een mooi maar moeilijk water, vooral rond deze tijd van het jaar. Helaas hebben wij niks mogen vangen, maar ik kan je vertellen dat ligt niet aan de boilie. Dit is ook helaas de laatste dag dat we hebben kunnen vissen gezien het ijs wat er nu ligt. Ondanks dat we niks gevangen hebben kan ik jullie wel vertellen dat de boilie lang zijn geur houdt. Na een paar uur onder water te hebben gelegen, was de geur nog heel sterk. Volgens Ocean Fresh kan de boilie 10 uur aan de hair zitten. Wij hebben ze zonder problemen langer aan de hair gehad zonder dat hij er af was.

Ocean Fresh Peach & Black Pepper - De Boilie

Al met al een goede boilie waar we zeker nog een keer mee gaan vissen… Als de winter het toelaat :)

Product link op de Ocean Fresh Site

 

onze mening (4,5/5,0)

Positief
• Kwalitatief goede boilie
• Duidelijke verpakking
• Herstsluitbare verpakking
Negatief
• Verpakking in het Engels
• Redelijk aan de prijs
Conclusie
Ondanks dat er niet mee is gevangen, hebben we hoge verwachting van deze boilies. We verwachten resultaten, als het ijs weg is.

Advertenties