Nash TT Limpit Leader Quick Sink Diffusion Camo

De Leader van Nash is een heel gemakkelijk product uit de Terminal Tackle serie. Het is snel zinkend, gecamofleerd en zal door de zachte samenstelling de karper geen schade toe brengen.

De camouflage is zelfs zo goed dat ik met een andere medevisser een tijdje gezocht heb naar een leader die ik op de grond had gelegd. Ik wist dat hij ergens moest liggen, maar ik kon hem echt niet vinden. Terwijl we met z'n tweeen er boven op zaten met onze neus. De leader verdwijnt dus in de achtergrond.

De Leader van dicht bij

De leader heeft een lengte van 75 cm en er zit er 1 in de verpakking. Deze verpakking is een transparant plastic hoesje. Hierin bevindt zich naast het product en een "boekje" met een twee-talig gebuiksaanwijzing (Engels en Italiaans). Niet dat je dit echt nodig hebt, want het gebruik van de leader is zeer eenvoudig. Aan beide zijden van de leader zit een lus. Deze kan je eenvoudig bevestigen aan je Quick-link of wartel. Een duidelijke gebruiksaanwijzing (plaatjes) vind je in de binnenzijde van het boekje.

Binnenzijde Boekje

Op het moment dat ik de leader uit de verpakking haalde bleef deze een tijdje opgekruld zitten. Ik heb vervolgens de leader gemonteerd aan mijn lijn en deze voorzien van een lood. Terwijl ik bezig was met mijn rig en boilie, was de krul er al uit en deze bleef er uit. De leader zakt snel naar de bodem en blijft ook liggen. Dit is wat ik, en de meeste karpervissers, het liefst hebben toch? Ik heb dit product aan meerdere karpervissers laten zien en er wordt heel positief op gereageerd.

Het Boekje en Leader

Ik heb de leader gestest en er vissen mee op de kant gekregen. Hierdoor kan ik zeggen dat ik dit product met vertrouwen gebruik. Met deze leader kan je er allerlei verschillende monatges maken. Zo gebruikte ik hem met een helicopter rig. Om dit te bereiken heb ik een stukje krimp vast gestoomd op de leader. Daarna twee rubberen balletjes er op geschoven. Gevolgd door een quicklink en wederom een een balletje. Dit werkte prima. Al met al kan je met deze leader alle kanten op.

De verpakking

Zoals ik al aangaf zit er één leader in de verpakking. Voor deze leader betaal je ongeveer € 5,70 als advies verkoopprijs.

Link naar de Nash TT Limpit Leaders Quick Sink

onze mening (4,5/5,0)

Positief
• Goed camouflage
• Goede bescherming
• Eenvoudig te gebruiken
• Duidelijke verpakking/boekje
Negatief
• Redelijk aan de prijs
Conclusie
Goed product, stevige prijs, maar super camouflage. Wat heb je over voor het vangen van een vis?

Advertenties