Jrc Connection Shrink
Het volgende product wat we getest hebben is de shrink tube van de Jrc Connection range. We hebben de twee soorten getest. De Clear en de Khaki 1.6 mm

Op het eerste gezicht wederom alles goed verzorgt. Duidelijke, transparante verpakking waar je het product duidelijk ziet.

Jrc Connection Shrink - inhoud verpakking

Er zitten 10 stuks in de verpakking van 50 mm. De diameter is 1.6 en na verhitting zal de diameter 0.5 mm zijn. De clear, wat staat voor transparant is niet echt transparant maar meer wit. Maar naar verhitting maak het toch zijn naam waar en wordt transparant. De khaki versie maakt gelijk zijn naam waar.

In deze verpakking zit geen boekje. Op de achterzijde van het inlay kartonnetje staat de viertalige omschrijving, zoals we gewend zijn.  De voorzijde van het kartonnetje geeft de maten, voor en na verhitting weer. En de hoeveelheid in de verpakking. Alles heel duidelijk en in één oogopslag te zien.

Jrc Connection Shrink - Detail

Het gebruik van de tubing viel ons tegen. We gebruiken eigenlijk altijd shrink en waren over deze in eerste instantie zeer te spreken. Het voelt degelijk en duurzaam aan. Niet zo’n licht flubber tube. Maar na een aantal rigs gemaakt te hebben wilde we deze gaan “schrinken”. Meestal doen we dit boven de waterkoker. Zo ook in dit geval. Alleen de krimping liet wat langer op zich wachten. Uiteindelijk hebben ze rechtsreeks in kokend water gelegd en gebeurde wel wat verwacht werd.

De uiteindelijk gekrompen versie van de schrink doet wel wat er van verwacht word.

Jrc Connection Shrink

De shrink heeft een advies verkoopsprijs van 2.00 pond, ongeveer € 2,40

Product link op de Jrc Site

onze mening (3,0/5,0)

Positief
• Stevig
• Duidelijke verpakking
• Goede prijs
• Veel variatie
Negatief
• Krimpt niet snel
• Maar twee kleuren
Conclusie
Zeker geen slecht product, maar had er iets meer van verwacht in vergelijking met andere leveranciers.

Advertenties