Jrc Connection Quick Fit Links - Verpakking

Het volgende product wat we getest hebben is de Quick Fit Links van de Jrc Connection range. Op het eerste gezicht wederom alles goed verzorgt.Duidelijke, transparante verpakking waar je het product duidelijk ziet. Er zitten 10 stuks in de verpakking. In deze verpakking zit geen boekje. Op de achterzijde van het inlay kartonnetje staat de viertalige omschrijving, zoals we gewend zijn. En op de voorzijde de hoeveelheid die in de verpakking zit. Alles heel duidelijk en in één oogopslag te zien.

Jrc Connection Quick Fit Links - De links

Het gebruik van de Quick Fit Links viel ons eerst tegen. We kregen de rig niet echt quick op de Quick Fit Link. Maar na een nauwkeurige inspectie weten we nu hoe we ze moeten gebruiken. Bij andere merken staat het ijzerdraad iets omgebogen zodat je hier je onderlijn aan kan rijgen en zo door kan draaien. Dit zijn we gewend. Bij de Quick Fit Links deze knijp je de zijkant de quick fit link in. Hierdoor gaat hij volledig open staan. Dit geeft je de mogelijkheid je onderlijn er ook zo aan te rijgen.

Jrc Connection Quick Fit Links - Gebruik

Het is net ff anders, maar werkt ook super en doeltreffend. Het voelt degelijk en duurzaam aan. En ze zijn stevig dat hebben ze tijdens het weekend in kesteren bewezen.

Jrc Connection Quick Fit Links - Verpakking

De Quick fit links heeft een advies verkoopsprijs van 2.00 pond, ongeveer € 2,29

Product link op de Jrc Site

onze mening (4,0/5,0)

Positief
• Stevig en degelijk
• Duidelijke verpakking
• Goede prijs
Negatief
• Gebruik niet duidelijk en lastiger
• Product glimt
Conclusie
Aan het begin waren we niet tevreden, maar naar mate we wat beter keken en tijd namen om het product een goed te bekijke, klopt het (bijna) allemaal

Advertenties