Op de open dag van Hertog dierenvoeders te Veenendaal kregen wij van Cipro de Cipro Shrimpz fluo pop-up uit de special baits serie te testen. Op het eerste gezicht leek het mij een leuke pop-up vanwege zijn felle kleur. Toen ik het potje open maakte kwam daar ook door zijn sterke en goede geur bij. Ik wilde hier graag mee gaan vissen en verheugde mijn al op de eerst volgende vis sessie om ze te gaan proberen.


Transparant potje met duidelijk etiket

De Shrimpz is een roze fluo pop-up die erg goed ruikt naar vis wat komt door de vis proteïne die ze erin hebben zitten. Deze geur is ook nadat hij 4 uur in het water heeft gelegen nog erg sterk. Het drijf vermogen van deze pop-up is na 4 uur ook nog steeds goed. Je kan met deze pop up ook zeer goed oppervlakte vissen. Ik heb dit meerdere malen geprobeerd maar tot op heden helaas nog niks mee weten te vangen.

80 gram Pop-up's

De fluo pop-up is verkrijgbaar in de maat 16 mm. Er zit 80 gram, dat zijn ongeveer 34 pop-ups, in een transparant plastic potje. Deze is voorzien van ook een trasparante schroef deksel. Hierdoor kan je het potje goed afsluiten. Wat dan weer zorgt voor een langere versheid van de pop up's. Voor 1 potje fluo pop-ups betaal je € 9.95 (advies verkoopprijs).

De Shrimpz is niet de enige pop-up in de fluo serrie van Cipro, ze hebben namelijk ook de smaken: Scopex (Geel), Egg & Brandy (Wit) en Pistache (Groen).

Assortie Cipro Fluo Pop-up's

Het etiket op het potje is heel duidelijk en goed herkenbaar net als de andere producten van Cipro. Je ziet goed welk soort/smaak het is en omdat de potjes doorzichtig zijn zie je ook in een oog opslag de kleur van de pop up. Persoonlijk vind ik wel altijd makkelijk als je zit te zoeken in je vis tas.

Voor meer informatie over de fluo pop up's van Cipro Klik hier!

onze mening (4,0/5,0)

Positief
• De pop-up is erg fel
• Goed van smaak
• Verpakking is duidelijk
Negatief
• Verkrijgbaar in één maat
Conclusie
Wij hebben er nog niks mee gevangen, maar mijn gevoel is dat hij wel moet werken. Dus ik blijf het proberen.

Advertenties