CarpAlley - Weigh Bar

Naast het eerder geteste lood hebben we ook dit item mogen testen. Een weigh bar… Iets wat we allemaal gebruiken of kunnen gebruiken. Bij de meeste weegschalen zit er standaard één bij, maar niet zo één.

Deze weigh bar is ziet er uit als een standaard weegschaal hengsel. Hij is voorzien van twee rubberen handvatten. Dit is zeker lekker en bijna nodig als het erg koud is. Rubber geleid stukken minder dan ijzer, wat volgens de overlevingsspecialisten op de discovery channel tot 5x sneller afkoelt.

CarpAlley - Weigh Bar

Tot nu lijkt alles standaard, maar er zit een leuk verstopt item in verwerkt. Je kan namelijk aan de zijkant een dopje er af draaien. Hieronder zit een standaard maat schroefdraad. Op dit schroefdraad kan je bijvoorbeeld een stormpaal monteren. Zo kan je met 1 punt in de grond vrij eenvoudig en zeer stabiel een karper wegen. Niet trillen, stuiteren van de naald van de weegschaal. Maar doordat je 1 gedeelte in de grond steekt of iemand deze tegen houdt kan je de vis en de klok stil houden.

CarpAlley - Weigh bar verborgen schroefdraad

Hij is gemaakt van stevige materialen en ziet er degelijk uit. Hier en daar wat schoonheidsminpuntjes. Maar dat verwacht ik ook niet…. Want hier komt het mooie.
Deze weigh bar kost € 7,95. Daar heb je meestal niet zo’n uitgebreide variant voor.

CarpAlley - Weigh bar degelijk gemaakt

De verpakking is niet heel speciaal, vrij standaard. De weigh bar is zichtbaar omdat het onderste gedeelte van de verpakking transparant plastic is. Maar ondanks de lage prijs is er wel de moeite genomen om een gebruiksaanwijzing toe te voegen.

CarpAlley - Weigh bar in de verpakking

Voor meer informatie over CarpAlley producten kan je hier klikken.
Voor de site van de Nederlandse Importeur kan je hier klikken.

onze mening (5,0/5,0)

Positief
• De prijs
• Degelijk
• Voorzien van rubber handvaten
Negatief
• geen
Conclusie
Goedkoop, duurzaam en degelijk. Weer iets dat standaard in mijn uitrusting zit.

Advertenties