Karperaas hoeft helemaal niet duur te zijn, maak bijvoorbeeld eens gebruik van macaroni. Dit is karperaas dat gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is en ook nog eens goedkoop te koop is. Wel is het zo dat je macaroni nog moet klaarmaken voor je het kunt gebruiken. Zo moet je het van tevoren wel eerst even koken. Belangrijk hierbij is dat je het iets korter kookt dan wanneer je het voor jezelf klaar maakt. Het is dan namelijk net even iets harder waardoor het gemakkelijk op de hair blijft zitten. Zo kun je macaroni gebruiken als haakaas en kun je het voeren. Wij raden je daarom zeker eens aan om dit te proberen.

Maak macaroni nog aantrekkelijker met een twist

Natuurlijk kun je de macaroni naturel gebruiken. Echter omdat het een soort deeg is kun je er ook een eigen twist aan geven. Denk hierbij aan een lekkere smaak of kleurstof. Of wat dacht je van een flinke schep suiker. Bepaal zelf waar jij gek op bent en verwerk het in jouw eigen gemaakte macaroni. Doordat dit al amper gebruikt wordt is het zeker dressuur doorbrekend, als je het dan ook nog eens voorzien van een eigen twist is het helemaal uniek. Het kan dan ook haast niet anders dan dat je succes hebt op macaroni. Ga daarom nu snel naar de supermarkt en sla het direct voordelig in.

Macaroni is het perfecte aas voor met het penvissen

Natuurlijk kun je macaroni op grote afstanden gebruiken. Wel zal je dan gebruik moeten maken van een voerboot of rubberboot. Naast dat het op grote afstanden perfect is, kun je het ook goed gebruiken voor met het penvissen. Het is namelijk gemakkelijk aan de haak te bevestigen en blijft daar ook nog eens goed op zitten. Wijzelf gebruiken macaroni eigenlijk alleen maar tijdens het penvissen. Op grote afstanden laten wij het dus echt links liggen. Wanneer je ervoor kiest om macaroni te gebruiken bij het penvissen kun je net nog even wat extra dingen toevoegen. Meng het bijvoorbeeld met tomatensaus. Zo krijg jij een mooie wolk onderwater en daar zijn de karpers gek op.

Wanneer de karpers de macaroni eenmaal hebben geproefd willen ze vaak niks anders meer. De zijn er namelijk dol op en dat is nu net wat jij wilt. Hoe meer ze het eten hoe beter, omdat het daarnaast ligt verteerbaar is zullen ze lekker lang door blijven eten. Jouw vang kans wordt hierdoor dus flink verhoogd. Twijfel daarom ook zeker niet langer en ga nu naar de supermarkt en ontdek dat macaroni een geweldig aassoort is.

Karpervissen met macaroni is super voordelig

Advertenties