Visdeal.nl - dagdeals tot 70% korting

Visdeal opent deze week haar deuren voor de hengelsportliefhebber die op zoek is naar interessante koopjes met kortingen van 40 tot 70% op bekende hengelsport merken. Iedere dag wordt er één product met korting aangeboden. De deal gaat door als een minimum aantal mensen het product koopt.
Hoe werkt Visdeal.nl?
Visdeal werkt samen met groothandelaren, importeurs en winkeliers. Het gaat om allerlei verschillende uitloop producten, restvoorraden en nieuwe producten, zoals stoelen, hengels, molens, kookgerei, tenten, kunstaas etc. Iedere dag wordt er één product aangeboden met hoge korting. Visdeal spreekt met een groothandel dan wel winkelier bijvoorbeeld af dat er minimaal 50 hengels verkocht moeten worden, voordat de deal doorgaat. Dan weet de groothandel/winkelier dat die voldoende omzet haalt en kan er dus een korting worden gegeven op het product. Dit is niet zomaar een korting, maar een korting van minimaal 40% ten opzichte van de winkelprijs.

Iedereen die is aangesloten, krijgt iedere ochtend een e-mail dat er een nieuwe deal klaar staat. Heeft deze persoon interesse, dan kan hij/zij meedoen met de deal! Als de deal doorgaat, wordt het product per post toegestuurd. Zo niet, dan wordt het bedrag teruggestort. Er kunnen ook andere mensen op de hoogte gesteld worden van de deal, voor iedere nieuwe klant die men aanbrengt, krijgt men 5 euro bestedingstegoed bij Visdeal.nl.

Visdeal.nl zal binnenkort beginnen om iedere dag een deal aan te bieden. Je kunt je nu al aanmelden door enkel een e-mail adres in te vullen. Je wordt dan als eerste op de hoogte gesteld van de deals die binnenkort worden aangeboden. Grijp je kans en meld je aan, zodat je niets zult missen. Hoe meer leden zich nu aansluiten, des te hoger de korting is die we samen kunnen bedwingen.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor Visdeal door enkel je e-mail adres in te vullen en ontvang leuke deals met fikse kortingen!

Aanmelden kan via Visdeal.nl

Visdeal Logo

De visdeal website

Advertenties